God of War - megérkezett a fotómód

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 10.
  • Letöltés
Ha minden vágyad az, hogy káprázatos screenshotokat lőj a God of Warban, akkor itt az alkalom! Megérkezett a játék legújabb, 1.20-as frissítése, amely élesíti a fotómódot, és végre a feliratok méretét is növelhetjük.

Ahogy azt a Sony korábban elárulta, a fotómódot a Beállítások menüpontból, vagy a touchpadon keresztül érhetjük el. A játékosok szabadon forgathatják a kamerát, beállíthatják a záridőt, különböző filterekkel és keretekkel láthatják el a képet, illetve módosíthatják Kratos és Atreus arckifejezését.

Az új funkció a legfrissebb, 1.20-as update-tel élesedett. Emellett módosíthatjuk a felhasználói felületet, megnövelhetjük a feliratok betűméretét, ami rengeteget javít az olvashatóságon. Apró adalék, de már új gombokat is rendelhetünk a Rage-mód előhívásához, amely az alapértelmezés szerint L3 és az R3 egyidejű lenyomása után aktiválódott.

A God of War hatalmas kritikai és anyagi sikernek örvend. A sorozat jövője így biztosítva van.

70.
Zoli0507
#68: Ahoz Nilfheim-ba kell menned
69.
LexerTheFirst
Legyen 69 komment :-D

( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
68.
Dafinger
Ha valaki megtudná mondani hogy hogyan szerezhetek ködhorgony azt megköszöném
67.
LexerTheFirst
66.
thecook
#31: kimoderált üzenet
65.
Blackhard89
Hoppácska lehet egy kicsit elragatattam magam. XD
Az a baj hogy a sok kis hülye gyerektől már idegösszeomlást kap az ember.
A lényeg amit elszeretnék mondani végigtoltam Nagyszerű játék lett felülmulta az elöző részeket várom a folytatást és ha igazak a hírek lessz is..
64.
LexerTheFirst
#63: Igazi Májkroszoffftos vagyok
62.
Dem Lac
#61: Nem komolyan kérdeztem :)
61.
LexerTheFirst
#60: Ha nem vette le hogy unravel trollkodására írtam akkor valószínűleg nem..
60.
Dem Lac
#59: Értette ő akkor miről is szólt ez ?! :D
58.
Blackhard89
57.
Unravel
#54: Mert melyik Xbox exet szopkodtam halàlra, kèrlek, àruld el. Te nagyon nem vagy kèpben, velem kapcsolatban.
56.
Duken
#54: +1 Ugyan az mint Kápolai csak pepitába. Valszinű más lehetőségük nincs a szórakozásra,nincs életük, itt élik ki a kicsinyességuket, frusztrációikat.Sad.
54.
Ra1D3n
#50: Már korábban leírtam, de gyanítom azt se olvastad. A régi részek akkor és úgy ahogy voltak kurva jók voltak. 1,5 hónapja nyomtam újra végig a God of War 3-at, de ezúttal a remastered kiadást PS4-en, és be kell valljam őszintén, ma már az a formula kurva fáradt. Anno az Ascension sem volt akkora nagy dobás már, ott is mindenki a formula fáradását említette meg, és az ma már abszolút tetten érhető. Az, hogy a God of War ma ilyen formában jelent meg, az a létező legjobb húzás volt amit megtudtak lépni. Amúgy örülnék ha megtartanád magadnak ezeket a baromságokat, mert komolyan, tisztán látszik, hogy csak arra utazol, hogy egy szénné dícsért címet valamilyen formában bemocskolj, és mindezt csak azért, mert PS4-re jelent meg a játék, de ha X-box One-ra jött volna, akkor elsők között szopkodnád körbe a játékot, hogy "Hú, ez ám a X1X ereje", meg "Sonyra sose lesz ilyen bibibí", meg hasonló minőségű kommentjeiddel. Félreértés ne essék, nálam az Xbox One X a fő platform, de amit te leművelsz az szimplán kurva szánalmas és bicskanyitogató. Remélem valamelyik admin most már bannol a francba...
53.
LexerTheFirst
#50: Tessék haver: SZERINTEM A RÉGI RÉSZEK SOKKAL JOBBAK VOLTAK, BASSZA MEG A SONY HOGY EZT ÍGY MERTÉK KIADNI, A MICROSOFT AZ ISTEN, ŐK NEM ADNÁNAK KI ILYEN FOS JÁTÉKOT, A RÉGI ISTEN VOLT, DE EZ AZ ÚJ CSAK A SEGGÉT TUDNÁ KITÖRÖLNI ENNEK IS MEG A HALO-NAK IS.. most már csöndben maradsz?
52.
Marcus88
#50: Jók a régi részek is,de jelenleg ezekre már nincs igény vagy csak kis mértékben.
Az új rész bitang jó lett minden szempontból és ezen az úton haladnak tovább.
Ebbe bele kell törődni!
50.
Unravel
#47: Nem is arról van szò, hogy jobb vagy rosszab-e az egèsz úgy ànblokk, hanem arról, hogy ez az új rèsz màs. A règi is jó volt, s most ez is. Èn azokat az embereket hiànyolom innen, akiknek a règi jobban tetszett. Ennyi az egèsz. Ez akkora nagy szàm? Grat. :D
46.
Skygameboy
#7: Az új rész is ízig-vérig GOW. Attól mert megváltozott a kameraállás és nem olyan brutális, maga a GOW esszenciája megmaradt . Ezért nem sírnak az emberek a régi részek után mert a játék minden porcikájában fejlődött átalakult de közben megmaradt az ami volt. Szerintem mostmár vegyél egy PS-t ,talán akkor abba hagyod ezt a sírást amit raksz itt folyamat.
44.
Mirror
#31: Bakker nem aludtad ki magad ?
Lépten nyomon belekötsz ebbe a játékba a történelemben is találni páldát hogy gyerekként képezték ki a harcosokat pl. Spártában hogy ne menjünk messzire.
Vagy ennyire zavar az ha mások örülnek egy játéknak.
Csalódtam benned tesó azt csinálod mint akikről beszéltünk anno(akik xo hírek alatt pöfögnek) minden egyes GoW4 hír alá lököd a süketelést pláne hogy nem is tolod ajátékot.
Hidd el én mondom ennél "rosszabb" újítás ne legyen egy játékban sem és szívrepesve várják majd az emberek az újabb részeket.
Hali!
41.
AfterLife
#31: Ha játszottál volna a játékkal és ebből következően ismernéd a történet elejét, akkor megkapnád a választ, hogy Kratos miért akarja folyamatosan maga mellett tudni Atreus-t és miért kell belőle harcost nevelnie... Piszok egyszerű ok miatt amúgy.

SPOILER VESZÉLY!
Kratos egy teljesen ismeretlen vidéken él a fiával, távol mindattól, amit nagyon jól ismer. Az itteni istenségek pedig nem nézik jó szemmel, hogy kívülálló betolakodók lófrálnak a felségterületükön, majd szemet vetnek Atreus-ra is, aki így ezáltal folyamatos veszélynek van kitéve. Ha az apja nem tanítja ki és nem nevel belőle harcost, akkor a gyerek szörnyű kínok közt halálozna el. Kratos eleve nem is akarta magával vinni, mert nem tartotta felkészültnek, de rájött, hogy a gyerek sehol sincs biztonságban, csakis mellette. Ezért a kisebbik rosszat választja, azaz kitanítja és hagyja, hogy igazi harcos váljon belőle. Roppant logikátlan, nemde?
SPOILER VÉGE!
40.
Tuco
#39: Ja tudom most az jön,hogy Kratos nem is viking... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...