Van még AAA-kategóriás játék a Ubisoft tarsolyában

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 16.
  • Hír
Link másolása
Nem csupán a Ghost Recon: Breakpoint lesz a Ubisoft egyetlen nagy dobása a közeljövőben. A francia kiadó további három AAA-kategóriás címen dolgozik, melyek még az aktuális üzleti évben megjelennek.

A Ubisoft mesélt egy kicsit az aktuális üzleti évre vonatkozó terveiről. Az október 4-én érkező Ghost Recon: Breakpoint mellett van még AAA-s cím készülőben a kiadónál, egészen pontosan három bejelentésre váró cím érkezik 2020. március 31. előtt. 

Mindhárom játék a negyedik pénzügyi negyedévben jelenik meg, azaz 2020 januárja és áprilisa között. Lehet most már spekulálni, hogy milyen címekről van szó. Esélyes a Watch Dogs 3, a Just Dance 2020, vagy talán egy új Spinter Cell is. 

A Ubisoft kiemelte a Far Cry 5 teljesítményét is a beszámolóban, a játék a kiadó legjobb eladásokkal büszkélkedő címe lett ebben a konzolgenerációban. Olyanokat előzött meg, mint a The Division 1-2, az Assassin's Creed: Origins és Odyssey, a For Honor vagy épp a Rainbow Six: Siege. 

8.
8.
kebi90
Lehet nem teljesen ide tartozik, de én egy Prince of Persia trilógia remake-nek nagyon örülnék, azon belül is a Warrior Within-nek.
7.
7.
NDee
#4: Messzi Rinya 5, Távba' Dráma 5, Tova Ború 5
5.
5.
Back2U
Alig várom! Főleg az új Ghost Recon-t, bár most eléggé elvagyok a Division 2-vel, és pótolni kéne a Detroitot is PS4-en, de jöjjön csak!
4.
4.
:D behalok a kommenteken, nagyon jók, Távoli Sírás 5, meg Fart Cry :D
3.
3.
bitbandita
Úgy látszik a Beyond Good and Evil 2-t elfelejthetjük még '20-ban is. Phasz kivan.
1.
1.
NDee
A Távoli Sírás 5 ekkora sikere azért meglepett, mert a maga kategóriájban minőségi munka, csak nekem valahogy túl rövidnek érződött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...