The Last of Us: Remastered - Ellie átalakulása

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 2.
  • Videó
Az októberi PlayStation Plus játékfelhozatalának ékköve a The Last of Us: Remastered, ami kapott egy nagyon rövid, de hatásos beharangozó kedvcsinálót. Ebben Ellie átalakulását követhetjük végig.

A múlt heti State of Playen jelentette be a Sony, hogy az októberi PlayStation Plus kínálatának egyik tagja a The Last of Us: Remastered lesz. Nem véletlenül döntöttek így a japánok, hiszen ez remek lehetőséget ad arra, hogy a játékosok a kezdeteket megismerve fordulhassanak majd rá a The Last of Us: Part II februári bemutatkozójára.


111.
B-Shaggy
#110: ú mekkora lenne, 3 nap alatt 300 komment 1 játékról.
110.
Oldman
Sràcok!
Van ùj cikk a jàtèkròl, folyt köv ott! :) ( ne, csak vicceltem )
Csak nehogy azt ìrjàtok ott, hogy Ellienek leszbi smacizàs közben megemelkedik a pulzusa, ès ezt jelzi majd az adott kijelző. :/
109.
Nyarlako
#108: Akkor ahogy ne csak buzizás legyen te egy nagy büdös weeb vagy, pfej.
108.
SLi
#106: kár magyarázkodni lebuktunk, noha soha nem írtam le az oldalon a homofób szót de tőled se olvastam
de legalább tudjuk hogy számon vagyunk tartva LOL
sjw mert nem tetszik az alpári buzizás amit néhány nagy üzemben tolnak
107.
Nyarlako
#106: Homofóbozás, magyarozás. Úgy tesznek mintha mindenki egyedül azt a részét kritizálta volna.
Én legalább pont nem.
106.
B-Shaggy
#103: Meg milyen szóhasználatról van szó lol
105.
B-Shaggy
#103: Nem sok értelme lenne új profilokat kreálni. De jó hogy az sjw szót használtad.
103.
Nyarlako
#101: Érdekes eddig volt két darab sjw az oldalon, és most megjelentek a hozzászólások ugyanazzal a szóhasználattal, friss régiekkel. Biztos nincs összefüggés.
101.
Cute_shade
Már előre látom h a sok magyar homofób emiatt meg se fogja venni a játékot mert szerintük túl bukni fog emiatt. Ne aggódjatok én és meg sokan mások helyettetek is élvezzük majd hehe
100.
KRAT0S
99.
Kawada
#98: Nyilván ezt kell kimoderálni! :D
98.
Kawada
97.
JohnSpartan
Azt a k**va eget... "mi folyik itt gyöngyösön"???
Én ezeken a kommenteken behalok!!! :DDDD
És még csak kis sem jött a game...
96.
Vis Major
Fùùù..... a trailertől libabőr. Nagyon vàrom a jàtèkot.

A hsz-et àtbogaràszva pedig; "èdesistenem". Keresem a szavakat deeee remènytelen bàrmit is irni ràjuk.
Ha szètnèzek forumokon, youtube commentek között..... külföldi oldalakon..... Sehol, ismètlem SEHOL nem olvasok olyat hogy; "jajj na vègre nem vagyunk elnyomva, vègre a főkarakter is olyan beàllìtottsàgù mint èn". Vagy "jajj vègre elfogadnak minket". Sőőőt! Olyanokat sem talàlni hogy; " megint egy klisès hetero karakter lesz a főszereplő".
Akik "terjesztik" a màssàgot azok pont a heterok.

Akik pedig Ellie màssàgàn èrtetlenkednek; egy tizenèves kislànyt 99%-ban fèrfiak pròbàltak megölni, àtbaszni vagy èppen megdugni. Vègülis, valòban èrthetetlen mièrt is undorodna a fèrfiaktòl. Bàr szerèny vèlemènyem szerint nem "ezèrt" lett az. Egyszerűen annak született.

Ha csak az elmùlt 6-7èvre gondolok vissza, èn nem emlèkszem olyan főkarakterre aki nem hetero lett volna. Szòval ez a duma, hogy ezt erőltetik màr a jàtèkiparban is.... mivan????
95.
Marcus88
#92: Ezt csak te gondolod,nem erről szól a címe.
Bele vagytok már zakkanva ebbe a témába.
Ne is nézd meg a videót,tele van leszbi jelenetekkel!
94.
SLi
#92: ugye nem baj hogy pont az az egyik legfontosabb sztori elem az első részben hogy Ellie nem normális ember? Ha normális lenne megdöglött volna az első fél órában.
93.
Nyarlako
#92: Nezd meg a videót és megtudod.
92.
Ramirezx
Csak a címet olvastam, kíváncsi vagyok milyen átalakulasra gondoltak? Amikor normális emberből leszbikus lesz? Ugy látom mostanában ebben látnak kitörési lehetőséget vagy újabb jogunk van valamihez kapaszkodót.Lehet jövőre prideon is felhasználják reklámnak, még talán nálunk is.
91.
SLi
#90: igen, ma már tudják kezelni, időben felfedezve hosszú egészséges életet élhetnek de meggyógyulni nem lehet belőle sajnos
90.
Oldman
SLi!
Ami viszont tèny, mostanra ùgy tudom 80%-ban màr nem halàlos betegsèg, igaz meggyògyulni nem lehet belőle, tünetmentesen akàr èvtizedekig el lehet èlni vele.
89.
SLi
#74: igazából hiv nagyon leegyszerűsítve egy majmoknál megtalálható vírus mutánsa, hiszen az alap betegséget sokan elkapják akik "bushmeat" vadászatból élnek ( egy film arról hogy mi a bushmeat: https://www.youtube.com/watch?v=XasTcDsDfMg) de mivel elég gyenge önmagában nem igazán betegszenek meg viszont a vírus ha gyorsan terjed emberről emberre akkor alakul ki a hiv, és mivel elég lassan és nehezen terjedt így emberről emberre ezért egy másik mód léphetett a képben ami során gyorsan nagy tömegben tudott terjedni ez pedig nem volt adott a 20. század előtt, valószínűleg a gyarmatosítás tette lehetővé, sokan a járványok elleni védoltások során többször alkalmazaott injekciós tűket említik mint a legvalószínűbb terjedési módot.
88.
Obi Wan Kenobi
#75: Mert az AIDS nem a 80-as évektől van?
87.
Deadpool
#82: Hm, ha csak úgy nem, mert Davidet se fertőzte meg, csak megharapta. Legalábbis a wiki szerint.
86.
Nyarlako
#84: Milyen problémákat orvosolni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...