The Last of Us: Remastered - Ellie átalakulása

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 2.
  • Videó
Link másolása
Az októberi PlayStation Plus játékfelhozatalának ékköve a The Last of Us: Remastered, ami kapott egy nagyon rövid, de hatásos beharangozó kedvcsinálót. Ebben Ellie átalakulását követhetjük végig.

A múlt heti State of Playen jelentette be a Sony, hogy az októberi PlayStation Plus kínálatának egyik tagja a The Last of Us: Remastered lesz. Nem véletlenül döntöttek így a japánok, hiszen ez remek lehetőséget ad arra, hogy a játékosok a kezdeteket megismerve fordulhassanak majd rá a The Last of Us: Part II februári bemutatkozójára.


108.
108.
SLi
#106: kár magyarázkodni lebuktunk, noha soha nem írtam le az oldalon a homofób szót de tőled se olvastam
de legalább tudjuk hogy számon vagyunk tartva LOL
sjw mert nem tetszik az alpári buzizás amit néhány nagy üzemben tolnak
101.
101.
Cute_shade
Már előre látom h a sok magyar homofób emiatt meg se fogja venni a játékot mert szerintük túl bukni fog emiatt. Ne aggódjatok én és meg sokan mások helyettetek is élvezzük majd hehe
100.
100.
KRAT0S
97.
97.
JohnSpartan
Azt a k**va eget... "mi folyik itt gyöngyösön"???
Én ezeken a kommenteken behalok!!! :DDDD
És még csak kis sem jött a game...
96.
96.
Vis Major
Fùùù..... a trailertől libabőr. Nagyon vàrom a jàtèkot.

A hsz-et àtbogaràszva pedig; "èdesistenem". Keresem a szavakat deeee remènytelen bàrmit is irni ràjuk.
Ha szètnèzek forumokon, youtube commentek között..... külföldi oldalakon..... Sehol, ismètlem SEHOL nem olvasok olyat hogy; "jajj na vègre nem vagyunk elnyomva, vègre a főkarakter is olyan beàllìtottsàgù mint èn". Vagy "jajj vègre elfogadnak minket". Sőőőt! Olyanokat sem talàlni hogy; " megint egy klisès hetero karakter lesz a főszereplő".
Akik "terjesztik" a màssàgot azok pont a heterok.

Akik pedig Ellie màssàgàn èrtetlenkednek; egy tizenèves kislànyt 99%-ban fèrfiak pròbàltak megölni, àtbaszni vagy èppen megdugni. Vègülis, valòban èrthetetlen mièrt is undorodna a fèrfiaktòl. Bàr szerèny vèlemènyem szerint nem "ezèrt" lett az. Egyszerűen annak született.

Ha csak az elmùlt 6-7èvre gondolok vissza, èn nem emlèkszem olyan főkarakterre aki nem hetero lett volna. Szòval ez a duma, hogy ezt erőltetik màr a jàtèkiparban is.... mivan????
81.
81.
Deadpool
#79: Itt arra akartam célozni, higy állat harapja meg az embert és így kapja el.
80.
80.
Deadpool
Ezzel lehet céltábla leszek, de a homoszexualitás nem pontosan természetellenes. Az állatvilágban is többszáz fajta is gyakorolja, nekünk is volt meleg kutyánk, hiába volt mellette szuka, neki a kan kellett.
78.
78.
prodigy1990
#73: Más dolgokon is fennakadnak az emberek, csak ennek nyilván más témákkal foglalkozó oldalakon adnak hangot, annak ott a helye. Itt most nem a más dolgával foglalkozás a téma, egyszerűen csak beszélgetnek egymással az emberek egy témáról. Gondolom te is szoktál emberekkel beszélgetni bizonyos témákról, amik nem feltétlenül érintenek téged, csak elmondjátok egymásnak a véleményeteket róla. Ebben nincs semmi rossz.
Ha abból indulnánk ki, hogy csakis arról beszélgessünk, ami tényleg érinti az embert, akkor az emberek nem sok szót váltanának egymással nem csak itt, hanem a való életben sem, mert hiába beszélnél másnak arról, hogy veled mi van, a másikat (hacsak nem családtag, rokon, ilyesmi) nem érinti, akkor ő mit foglalkozzon a te dolgoddal?
73.
73.
FiveSalmon69
#64: Miért, szerinted mi a homoszexualitás? Mesterséges? Van egy csomó hasonló természetellenes, vagy nem normális dolog a tv-ben, a legtöbben mégis a melegeken, meg a színesbőrűeken akadnak fent, pont ezért neveznek titeket homofóboknak, meg rasszistának. Szeretném látni ahogy ezek az emberek egy sorozatgyilkosokról szóló filmnél ágálnak, mert annyira zavarja őket, hogy az nem természetes... Ez amit nyomtok, csak duma meg kifogás ahhoz, hogy egy kis önigazolást érezzetek, mert az is természetellenes, hogy állandóan más emberek dolgával vagytok elfoglalva, amikor az egy fikarcnyi kihatással nincs az életetekre...
70.
70.
Deadpool
Ha harapás által vagy a spórák belégzésével terjed, akkor a nyál útján is kéne, vagy nem? Mert ha igen, akkor Ellie nője már rég fertőzött lenne.
68.
68.
prodigy1990
#66: Te már csak tudod, hogy kinél milyen pornó megy. A lotó nyerőszámait is mondd már meg, ha ennyire mindent tudsz. Az, hogy a leszbikusságról van-e szó, az meg nem probléma, mert ez a téma a játék része.
Nagyon egyszerű az egész, ha nem érdekel ez a téma, akkor az olyan hozzászólásokat továbbgörgeted, ennyi.
67.
67.
prodigy1990
#64: +1 Igazad van, természetellenes ez inkább, nem pedig nem normális. A nem normális elég tág fogalom, bár szerintem a homoszexualitás simán besorolható ebbe a kategóriába(is).
66.
66.
Kraudo
Én meg ide jövök, naivan, hogy majd a játék lesz téma, úgy normálisan, erre a sok okos megint a leszbikusságon pörög.. Engedjétek már el a faszba.. Itt nyomjátok a rizsát, de gondolom a leszbi poresz az meg megy..
65.
65.
Trottenbauer
#64: "szekszualitás". Ezt jól leírtam. :)
64.
64.
Trottenbauer
#44: Én inkább természetellenesnek tartom, nem pedig nem normálisnak, mert az utóbbi elég kétértelmű.
Ami nekem problémám, hogy a homoszekszualitást, mint természetellenes dolgot kiemelik a többi közül, és úgy tüntetik fel, mint teljesen természetes dolog, pedig nem az. Ha valaki ezt szóvá teszi, azt azonnal megbélyegzik, a mai divatos "homofób" titulussal. Rengeteg példa van rá, amikor a "független" sajtó, ízekre szed valakit, főleg ha ismertebb személyiség, mert elmondja a negatív véleményét.
63.
63.
Obi Wan Kenobi
#57: Olyankor lenne jó két farok :D
62.
62.
Obi Wan Kenobi
61.
61.
Obi Wan Kenobi
#59: Sorozat, nézd meg. Zseniális tényleg, ajánlani lehet csak.
60.
60.
prodigy1990
#56: A leszbipornó egyébként hogy jön ide? Attól, hogy pornóban ezt csinálják, attól ez nem normális, ha nézed, ha nem. Van pornóban kakiszex is, na akkor az mi? Az is normális, mert van pornó belőle?
A pornó nagyon rossz példa erre, ha valaki esetleg ilyet néz vagy sem, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy olyan beállítottságú lenne, vagy éppen azt támogatja.
59.
59.
prodigy1990
#56: Nem láttam még a Hannibal filmet.
58.
58.
prodigy1990
#51: Én tisztában vagyok vele, hogy mit jelent, de úgy látom, hogy te nem.
"Miért nem szeretett bele például egy fiatal férfibe?" Ezzel a kérdéssel nincs semmi baj, ezzel úgymond Ellie másságát támadtam, hogy ő a nőket szereti.
A másság egy tág fogalom, amibe az egyneműek szerelme is beletartozik.
57.
57.
Pajti
#56: Na igen azért akit két nő nyalakodása nem "érdekel"... Annak nincs töke:)
56.
56.
Obi Wan Kenobi
#49: Ne mondd hogy nem nézel leszbipornót, ne legyél már képmutató :D És Will Graham meg Hannibal Lecter kapcsolata?
54.
54.
Pajti
#48: Logikus az érvelésed ugyanakkor nem egy meleg ismerősöm van, közte férfi és nő is és nagyon jó szívű mindegyikük, persze ennek nincs köze ehhez. Viszont én ezért degeneráltként nézzek rájuk? Azt meg már csak lábjegyzetként jegyezném meg hogy közelítünk a 8 milliárdos népességhez, szerintem meg ez a nem normális. Persze ez már nem ide tartozik
:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...