Galadriel is felbukkan a Gyűrűk Ura-sorozatban

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a fiatal Galadriel is felbukkan az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatában, ráadásul már meg is van, hogy ki alakítja majd a Peter Jackson filmjeiből is ismert karaktert.

Szép lassan szivárognak a hírek az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatának színészgárdájáról, és bár a listán egyre több név tűnik fel, az adaptáció konkrét karaktereiről eddig nemigen hallottunk semmit. Valamirevaló konkrétummal a Variety állt elő, a lap ugyanis megtudta, hogy a fiatal Galadriel is szerepel majd a sorozatban, méghozzá Morfydd Clark alakításában.

Clark mostanában Az Úr sötét anyagaiban látható, de szerepelt a Préda és a Büszkeség és balítélet meg a zombik című filmekben is. Legközelebb a BBC Dracula-sorozatában bukkan majd fel, ami egyébként a Sherlock alkotóinak legújabb munkája. Galadrielt Peter Jackson filmjeiben Cate Blanchett alakította.

A két évaddal már biztosan jelentkező Gyűrűk Ura-sorozatban Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Maxim Baldry és Ema Horvath is szerepet kapott, Will Poulter viszont kimarad a projektből, pedig az egyik főszerepet szánták neki az Amazonnál.

9.
9.
kopic
#8: Szerintem meg Borát.
8.
8.
br1Koo
#7: Szerintem Will Smith.
7.
7.
Ooorky
#6: Whoopy Goldberg lett volna a legjobb erre a szerepre.
6.
6.
A francba, szerintem Dolph Lundgren, vagy Stallone jobb lett volna pedig.
4.
4.
PapaYeti
#1: +1 remélem ez nem arra utal , hogy a film keszítői nem is nagyon agylnak semmin csak a producerek pörgetik a filmet... .
1.
1.
mohaneji
A "fiatal" Galadriel kár hogy nem a megszokott lesz hiszen meg se látszik rajta pár ezer év
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...