Returnal - újra összeállt a Sony és a Housemarque

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 12.
  • Bejelentés
A Resogun után ismét összeborult a Sony és a finn Housemarque csapata: a Returnal című közös projektjük már kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni, és egy igen érdekes koncepcióra épít.

A sci-fi játék főhősnője újra és újra kénytelen átélni ugyanazt az időszakot (menő ez a téma mostanság), a csavar azonban az, hogy ebbe szép lassan beleőrül. Mindez a Housemarque-ra jellemző intenzív akcióval párosul majd.

5.
Neo1989
Érdekesnek tűnik, meglátjuk mi lesz belőle.
4.
hedzsooo
Nem gond az ezluzivitás, kivárjuk Epicre, Steamre, vagy jöhet majd ey PS5 szimulátorra is PC-n... Addig meg ezer+1 másik ennél is jobb játék lesz PC-re is terítéken..

Mondjuk 2020-ban már azt gondolná az ember hogy túlnőttek ezen a parasztvakító üzletpolitikán de nekem 8 mert ha egyáltalán érdekel is egy konzol exluzív cím, azt úgy is kifogom várni amíg PC-re is elérhető lesz felpatchelve, összes DLC-vel, + pl. mod-támogatással
2.
Drazhar
Amennyiben souls v roguelike játék lesz akkor azt mondom érdekel, lehet benne kihívás. Amennyiben viszont csak sima tps lövölde akkor passz.
1.
Mortis
Hát ennèl unalmasabb lövöldèt nehezen tudnèk elkèpzelni a látottak alapján. Főhősnő meg úgy nèz ki mint az általános iskolás angoltanárom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...