Returnal - újra összeállt a Sony és a Housemarque

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Resogun után ismét összeborult a Sony és a finn Housemarque csapata: a Returnal című közös projektjük már kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni, és egy igen érdekes koncepcióra épít.

A sci-fi játék főhősnője újra és újra kénytelen átélni ugyanazt az időszakot (menő ez a téma mostanság), a csavar azonban az, hogy ebbe szép lassan beleőrül. Mindez a Housemarque-ra jellemző intenzív akcióval párosul majd.

5.
5.
Neo1989
Érdekesnek tűnik, meglátjuk mi lesz belőle.
4.
4.
hedzsooo
Nem gond az ezluzivitás, kivárjuk Epicre, Steamre, vagy jöhet majd ey PS5 szimulátorra is PC-n... Addig meg ezer+1 másik ennél is jobb játék lesz PC-re is terítéken..

Mondjuk 2020-ban már azt gondolná az ember hogy túlnőttek ezen a parasztvakító üzletpolitikán de nekem 8 mert ha egyáltalán érdekel is egy konzol exluzív cím, azt úgy is kifogom várni amíg PC-re is elérhető lesz felpatchelve, összes DLC-vel, + pl. mod-támogatással
2.
2.
Drazhar
Amennyiben souls v roguelike játék lesz akkor azt mondom érdekel, lehet benne kihívás. Amennyiben viszont csak sima tps lövölde akkor passz.
1.
1.
Mortis
Hát ennèl unalmasabb lövöldèt nehezen tudnèk elkèpzelni a látottak alapján. Főhősnő meg úgy nèz ki mint az általános iskolás angoltanárom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...