PlayStation 5-re tart a Denuvo Anti-Cheat

  • Írta: szlav
  • 2021. március 11.
  • Hír
Link másolása
Hallottunk már egyaránt jót és rosszat is a Denuvo másolásvédelmi és csalásellenes megoldásairól, így valószínűleg vegyes fogadtatást kap majd a hír, miszerint a PlayStation 5-ös játékokban is találkozhatunk majd a programmal.

Az Irdeto korábban kizárólag másolásvédelemmel foglalkozó programja, a Denuvo mindig is vegyes érzelmeket váltott ki a PC-s játékosokból, hiszen az gyakran látványos hatással volt az adott videojátékok teljesítményére. Nem üdvözölte később tapsvihar a Denuvo Anti-Cheatet sem, amely tavaly májusban mutatkozott be a nagyérdemű előtt - a DOOM Eternal használta a csalásvédelmet, a negatív felhasználói visszajelzéseknek köszönhetően azonban egy héttel később el is távolították a programot a játékból.

Ebből adódóan tehát nem meglepő, ha azok is vegyes érzelmekkel fogadják az Irdeto legfrissebb bejelentését, akiknek egyébként szívügye a kalózok és a csalók elleni harc. A Denuvo Anti-Cheat, vagyis az online játékokban alkalmazott csaláselleni program csatlakozott a PlayStation 5 Tools and Middleware programjához, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a konzolra fejlesztő stúdiók könnyedén integrálhatják majd az Irdeto megoldását a saját játékaikba.

Érdemes megemlíteni, hogy a fenti közleményben az Irdeto megemlítette, hogy már jelenleg is több PlayStation 5-játék alkalmazza a Denuvo Anti-Cheatet, azt azonban nem árulták el, hogy pontosan melyik címekről van szó.

14.
14.
#12: De ez nem az a PC-s másolásvédelem, hanem egy konzolos anti cheat, még akkor is ha ugyan az az egy hülye neve van. 99.9 %, hogy nem fogja tovább lassítani a konzolos játékokat, viszont jó a létezése, mert cheater repedtsarq szakadárok vannak konzolon is.
13.
13.
Robilluma
#11: Igen. Láttam. Egy hete jött ki ez az újabb Devolver Digital game.
Aki játszott vele az hasonló véleménnyel van róla mint te. Addiktív, jópofa, okoskodós. Rogulike, szóval aki nem akar beleöklözni a pixelek közé az ne erőltesse :D.
A Curse of the Dead Gods-zal szemezgetek, az is indie és jól el lehet vele szórakozni.
Én nagyobb játékok között szoktam ilyenekkel mulattatni magam, most a Little Nightmare2 és a Deadlight volt gyorsan kivégezve. Mind2 nagyon tetszett. Csak hiányzanak az új, nagyobb címek.
A Kingdom Come: Deliverance-ba akartam belevágni, viszont még nincs kész a magyarítás. A 'tanyasi' angolba (haverok szerint nem könnyű a nyelvezete) meg ha belegabalyodok akkor az úgy nem menő :D
12.
12.
#6: Teljesítményromlast okoz, egy gyengebb gepen latni, nekem a gamer notimon a resident evil 2 remake eseteben
total latszott milyen volt amig ment a denuvo, es milyen lett a nelkul.
11.
11.
delphijos
#2: Februárban jött ki a Loop Hero c. game. Ha az ember el tudja engedni hogy a grafika nem valami RT orgazmus, full addiktív. Ha ez megért egy cikket, szerintem a LH is “ideférhetett” vona.
10.
10.
LonelyWolf
#9: Nincs is annyi cheater kínai meg orosz, ők PC-n tevékenykednek főleg+ konzolt nehezebb megbuherálni, míg PC-n elég egy célirányú program alkalmazása.
9.
9.
Ooorky
#6: Hádde konzolon nincsen cheat, csak mocskos pc-seknél.
7.
7.
Stranger
#2: A Valheim tarolt is.

#1
Nincsenek egyedi hírek, egymást másolják az oldalak. Plusz nem alakul ki új közösség sem, vannak jobb felületek, pl. discord, reddit. Kíváncsi vagyok meddig húzzák ezek a klasszikus oldalak.
6.
6.
#5: Egy anti cheat sasoló progi nem lassítja a gépet, de még a konzolt sem. Viszont jó ha van valami, ami ezt nézi, mert 80-90 € környékén kapsz már PS5-höz is aimbot hardvert, és az összes többihez is lehetett eddig is 50-60 € környékén... És mindezt honnan tudom? Facebook az arcomba tolta, mint legális fizetett reklám.

https://aim-assist.de/en/product-5-7-16-20.html
5.
5.
Neo1989
"Remek" ha PC-n nem volt elég a teljesítmény romlás nesze megkapod PS-en is,
Csak mondjuk a PC tuningolható a PS meg nem.
4.
4.
sasncore
#2: Van aki otthon dolgozik, nincs több idő.. És semmivel nincs kevesebb munka, még hatékonyabb is a munkavégzés. Simán hazudnak. Pedig örültünk volna egy kis lazulásnak.
3.
3.
Robilluma
Otthon mindenki be tudja pótolni a félretett/kimaradt játékokat. Erre jó ez az időszak. De ettől hírek nem lesznek. :/ Uborkaszezon márciusban :DDD
2.
2.
Robilluma
Nézd meg a február-márciusi játékmegjelenéseket. Értékelhetetlen kb.
Emellett a töménytelen mennyiségű, korábban bejelentett játékról se adnak ki a fejlesztők semmit. Se teaser, se gameplay, se semmi.
Kb a PS State of Play egy ajándék volt, mégha az év eleji kisebb címeivel jött a Sony.
Gyalázat ami gaming szinten megy az év első negyedében. És mindezt úgy h aki most kijönne egy nagyobb címmel az tarolna. Mindenki otthon dekkol és konkurens címek sincsenek. Egyszerűen nevetséges. Nem tudom bevenni ezt a covid miatti pangó vizet. Nehogymár otthoni munkavégzéssel tized olyan gyorsan menjen a munka mint bent a melóban. Nanemár.
1.
1.
kopic
Durva, hogy ennyire megvan halva az oldal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...