The Last of Us-sorozat - megvan Joel lánya

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 1.
  • Cooltúra
Újabb névvel bővült a The Last of Us-sorozat színészgárdája, ezúttal a Joel lányát alakító színésznőről rántotta le a leplet a Deadline. Kérdés, hogy mennyi szerep jut majd neki az adaptációban.

A Deadline jelentése szerint az élőszereplős Dumbóból ismert Nico Parker alakítja majd Sarah Millert, vagyis Joel lányát a The Last of Us-sorozatban. Azt még nem tudni, hogy mennyi szerepet szánnak neki az adaptációban: az alapanyagul szolgáló első részben Sarah a prológusban tűnt fel mindössze, azonban nem lenne elképzelhetetlen, ha néhány flashback-jelenetet is szánnának neki.

Parker így olyan színészek és színésznők mellett szerepel majd az HBO sorozatában, mint Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy) vagy Merle Dandridge (Marlene) - közülük egyedül Dandridge dolgozott már a játékon is. A forgatókönyvet Craig Mazin (Csernobil) írja, míg a pilotot Kantemir Balagov (Closeness) rendezi. Premierdátumunk még nincs.

25.
NemecsekErno
#22: XD

Mondjuk ha kisebbségi fekete vagy latina háttérrel és mondjuk még nem jött ki a klozetból, de majd a film megjelenése után, akkor érthető, hogy miért majd azt válogatják be a szerepre.

Ja, hogy már megvan ki lesz??

És ki alakitja majd a gonosz fehér ember szerepét?
22.
adamsfamily
#20: Azért egy filmben szerepléshez kicsit kevés,hogy valaki hasonlít rá.B*szhatják,hogy hasonlít rá,ha nem tud színészkedni.Bár lehet,hogy ez a lány se tud.Majd kiderül.Mondjuk ha annyit szerepel majd a sorozatban,mint a játékban,akkor akár Magdi anyus is játszhatná arra a 3 percre.
21.
PS4jacksony
Ellie Hasonmás
Ők jobban elviseltem volna a filmben

https://youtube.com/shorts/oNX_ydikaiI?feature=share
20.
PS4jacksony
Ez aztán nagyon Hasonlít rá az internet tele van jobbnál jobb hasonmásokkal Már már egy az egybe ugyanúgy néz ki
19.
DragonBleacPiece
A Setét Toronyban se zavart hogy Gileádi Roland, aki a könyvben egy igazi jenki szálkás hófehérke cowboy, az a filmben egy benga sötétbőrű kigyúrt bivaly, mert jól alakított és csak az számított hogy ki ő és mi a feladata.
17.
Neotechtr
Totál undorító ez a nyomorult beteg játék is, meg a kommentek is. Peace out.
16.
Fanboi
#15: A játékkal meg az irományod alapján játszani se játszottál vagy nem írnál le olyan faszságokat mint a kiemelt zsinagóga... Sorosozás mikor lesz?
12.
xanatos0911
Nem vártam semmi mást kis hazánk jeles képviselőitől. Zsidózás és négerezés. Gratulálok ismételten! Tisztelet a kivételnek ;)
11.
csoki0619
#10: *(sarcasm and irony on)
10.
csoki0619
#9: A zsidózás nem újkeletű dolog, meg ma már nem "tűz"(vagy hogy kell ma mondani).
A manapság annyira felkapott színes bőrű téma sokkal jobban lázba hozza az arra érzékeny embereket. Ebben csak az a vicces, h egészen addig nincs gond az adott művész bőrszínével, még a kedvenc rapp-emet reppeli, vagy egy adott filmben eljátsza az ügyeletes bohócot. A baj akkor kezdődik, ha egy alapból fehér karakter szerepét osszák rá. Az már azért mégis mekkora pofátlanság, nem?! Azért ezek a naponbarnult lóf.sszal megáldott, afrikából iderángatott, rabszolgalelkű szutykok ugyan tudják már, hogy hol a helyük! (sarcasm and irony off)
9.
Fanboi
#5: Zsidózáshoz sem kellett sok.
8.
csoki0619
#6: Azt ugye tudod, h Joel-t Perdo Pascal játsza, aki dél-amerikai származású. Viccesen nézne ki ha a lányát tejfehér bőrű színésznő játszaná.
6.
markoci555
Rákerestem, a Harmadik napban láttam, ahol is néger+fehér szülőkkel teljesen illett a képbe, és szerintem jól is alakított, de a játékban a lány fehér, tehát teljesen jogosan lehet azt mondani, hogy miért játssza el ő - egy szőke hajú kék szemű kislány szerepét?
Ha visszafele a négerek üthetik az asztalt olyan röhejes dolgokkal kapcsolatban, mint fehér ember ad hangot fekete rajzfilm karakternek stb. akkor a másik irányba is kéne működjön a dolog.
5.
csoki0619
#4: Nagyon lényeges info ez ebben az esetben is. Már vártam hány komment kell, h valaki felhozza a bőrszínét.
Egyébként meg, ha Thandie Newton lánya, akk remélem ragadt rá anyu tehetségéből. A Westworldben zseniásan alakította a felvilágosult androidot.
4.
Stark666
" Last of Us-sorozat - megvan Joel lánya "

Úgy látom , őt is kint hagyták a balcsi mellett a napon .
2.
shatterhand
És Thandie Newton lánya. Ez sem mellékes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...