Új videó harangozza be a PC-s Bless Unleashedet

  • Írta: gorien
  • 2021. július 28.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bless Unleashed tavaly jelent meg konzolokra, idén pedig PC-re is megígérték. Az ingyenes MMORPG érkezésének pontos időpontját egy új cinematic előzetes kíséretében leplezték le.

A Bandai Namco, a Neowiz és a Round 8 tavaly a Bless Unleashed formájában élesztette újra a Bless Online-t, az ingyenes MMORPG-vel a konzolokat célozták. Később kiderült, hogy a játék mégsem marad meg kizárólag Xboxokon és PlayStationökön, hiszen idén PC-re is elhozzák az, a dátum pedig most derült ki egy új előzetes kíséretében.

A Bless Unleashed Lumios birodalmában játszódik, ahol egykor a rend és a káosz istenei gigászi harcot vívtak egymással, ami az utóbbiak vereségével zárult. Azóta a világ a kisebb hősökre maradt, akik közé mi is beállhatunk: négy fajból és öt karakterosztályból válogathatjuk össze karakterünket, fejlődni pedig áldások révén tudunk.

A Bless Unleashed augusztus 6-tól lesz elérhető PC-n is, de játszható Xbox One-on és Series X/S-en, illetve PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is.

1.
1.
Chdz
Kipróbáltam a bétát, de nem is estem hanyatt. Nekem nagyon konzolos az irányítás meg a hud. Ezen a téren gyenge nagyon. Szerintem nem lesz túl sikeres.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...