Gran Turismo 7 - javítottak a jutalmazási rendszeren

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 8.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a Gran Turismo 7-hez az a javítócsomag, ami orvosolja a nagy felháborodást keltett jutalmazási rendszer problémáit. Emellett kapunk új játékmódokat, versenyeket, és természetesen más ismert hibákat is fixál a frissítés.

Márciusban jelentettük, hogy review bombing áldozata lett a Gran Turismo 7. Azzal vívta ki a rajongók ellenszenvét a Polyphony Digital, hogy a játék jutalmazási rendszere drasztikusan lekorlátozta annak lehetőségét, hogy megfelelő ütemben lehessen a versenyek utáni kifizetéseket gyűjtögetni.

A stúdió végül jelezte, tisztában vannak a problémával, és mindenképpen orvosolni fogják azt. Ez meg is történt, miután nemrég begurult a játék 1.11-es frissítése, amiben három új versenyt próbálhatunk ki a Tokyo Expressway, a Le Mans és a Sardegna pályákon. Emellett a Missions alatt már egyórás küzdelmeket is vívhatunk, továbbá a már említett jutalmazási rendszert is kijavították, vagyis most már sokkal több kreditet kapunk, ha sikerül az Arcade, a Custom mód, valamint a Circuit Experience-ek és az online versenyek kihívásait teljesítenünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...