World of Warcraft - a következő kiegészítővel beköszönt a sárkányok új kora

  • Írta: gorien
  • 2022. április 19.
  • Letöltés
Link másolása
A Blizzard leleplezte a World of Warcraft új kiegészítőjét, a Dragonflightot. Nemcsak a sárkányok kerülnek ismét középpontba a Cataclysm óta először, de mi magunk is csinálhatunk majd sárkányszerű karaktereket.

Ahogy azt a Blizzard a múlt héten megígérte, ma megmutatta, mire számíthatnak a World of Warcraft játékosai az MMORPG következő kiegészítőjében: sárkányokra. A Dragonflight egy tízezer éve elveszett vidéket mutat be, a sárkányok szigeteit, ahol öt vadonatúj zónát fedezhetünk majd fel, amelyeknek mind köze lesz Warcraft-univerzum egy-egy sárkányrajához. A sárkányos tematika azonban itt még nem ér véget.

Megtanulhatunk például sárkánylovagolni (hátasunkat alaposan testre is szabhatjuk), de ha még ez sem elég, akár magunk is sárkánnyá válhatunk, hogyha a kiegészítővel bekerülő drachtyr fajból készítünk karaktert. Ennek az új fajnak lesz humanoid és sárkányalakja is, a Hordához és a Szövetséghez is csatlakozhat, illetve kap egy egyedi, távolsági varázslatokra specializálódott karakterosztályt is, az Evokert.

A Dragonflight kiegészítő érkezésével néhány rendszer is felfrissül: flexibilisebbé teszik a képességfát, modernizálják a felhasználói felületet, illetve a foglalkozások működése is kap egy ráncfelvarrást. Hogy többet is megtudjatok az újdonságokról, alább végignézhetitek a teljes bejelentést és az azt követő fejlesztői elmélkedéseket.

A kiegészítő még nem kapott megjelenési dátumot, de az alfa állítólag hamarosan kezdetét veszi. És habár az sem konkrét időpont még, de megerősítették, hogy a World of Warcraft Classicbe idén érkezik a Wrath of the Lich King.

1.
1.
Tsabesz
Ígéretes! Én nagyon szurkolok, hogy ez végre méltóképpen jól sikerüljön, a WoW hírnevéhez méltóan. És persze, hogy én is jól szórakozhassam vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...