Eredetileg Google Stadia-exkluzív lett volna a The Quarry és a High on Life is

Link másolása
Sokáig Google Stadia-exkluzív játékként kezelték a High on Life és a The Quarry játékokat, végül mindkettő mögül kihátrált a gigavállalat.

Az Axios értesülései szerint a Supermassive által készített The Quarry, valamint a Rick & Morty társalkotója, Justin Roiland és a Squanch Games által készített High on Life játékokat eredetileg Google Stadia-exkluzív címeknek szánták, amikkel még több felhasználót szerettek volna a streamingplatformhoz csábítani. 

Végül viszont mindkét projekt mögül kihátrált a Google, így mindkét stúdiónak új kiadótársat kellett keresniük. Ennek hátterében valószínűleg az állhat, hogy a Google igyekszik átértékelni, és új prioritásokat felállítani a Stadia szolgáltatással szemben. Tavaly például a Google bezárta az összes belsős fejlesztőstúdiót, hogy a külsős csapatokkal való együttműködésre fókuszálhassanak. Ennek következtében Jade Raymond is elhagyta a Google-t, aki később a Sony támogatásával megalapította a saját stúdióját, amit nemrég a Sony fel is vásárolt.

1.
1.
hedzsooo
Orulok h a Google szokas szerint ezt-azt visszamond, mert nekem kifejezetten nagyon tetszik a jatek de ezert sem fizettem volna elo a Stadiara, ahogyan masert sem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...