Az Assassin's Creed hőseivel bővült a Brawlhalla

  • Írta: szlav
  • 2022. július 28.
  • Letöltés
Link másolása
Élesedett a Brawlhalla legújabb crossover-eseménye, melynek keretei közt pályára lép Ezio és Eivor. Az assassinok érkezése mellé két új firenzei pálya is dukál.

Habár a napokban a MultiVersus nyílt bétája égeti lázban a brawlerek szerelmeseit, nem érdemes megfeledkeznünk a Brawlhalla újdonságairól sem. A legújabb crossover-esemény az Assassin's Creed-széria egyik legújabb és egyik legrégebbi főszereplőjével bővíti a bunyósok névsorát, az érkezésüket ráadásul egy pofás előzetes harangozta be:

A bővítmény legnagyobb újdonságát Ezio Auditore da Firenze jelenti, aki teljesen önálló új karakterként érkezik a küzdőtérre. Az olasz nagymester a játéktrilógiájára emlékeztető skinekkel mutatkozik be, ráadásul igazán otthon érezheti magát a Brawlhalla új pályáin is, hiszen azok a Florence Rooftop és Florence Terrace nevet kapták.

Az Assassin's Creed: Valhalla főhőse, Eivor is megjelent a játékban, mégpedig női és férfi alakban egyaránt. Az ő esete némileg eltér Eziótól, Eivor ugyanis egy klasszikus Brawlhalla-karakter, Brynn skinjeként lesz játszható. A brawler egyébként egy új játékmódot is kapott: a Bounty a hagyományos Free-For-All szabályait turbózza fel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...