The Last of Us-sorozat - lehullt a lepel a Henryt és Samet alakító színészekről

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a The Last of Us-sorozat forgatása már véget ért, akad még egy-két név a színészgárdából, akit nem mutattak be nekünk a készítők.

Az amerikai IGN jóvoltából tudtuk meg, hogy az HBO The Last of Us-sorozatában Lamar Johnson alakítja majd Henryt, míg Keivonn Woodard bújik Sam bőrébe. Habár a forgatásról lőtt képeken már láthattuk a játék rajongói által jól ismert testvérpárost, formálisan most mutatkoznak be először.

Érdekesség, hogy az IGN értesülései szerint a sorozat csavar egy picit az eredeti történeten, és Henryvel és Sammel nem Pittsburghben, hanem Kansas Cityben találkozik majd Joel (Pedro Pascal) és Ellie (Bella Ramsey), az adaptációból továbbá azt is megtudjuk, hogy a testvérek egy forradalmi mozgalom elől menekülnek.

Hasonló változtatásokra lehet még egyébként számítani a sztori kapcsán, így például új karakterekkel is összefutunk majd az epizódok során. Szintén most derült ki, hogy Graham Greene és Elaine Miles is vendégszerepel a feldolgozásban, mégpedig Marlonként és Florence-ként: ők egy idős házaspárt alakítanak, akik egyedül próbálnak meg túlélni a posztapokaliptikus Wyoming vadonjában.

A The Last of Us-sorozat forgatása véget ért ugyan, de továbbra sem tudjuk, hogy mikor számíthatunk a premierjére. Troy Baker és Ashley Johnson karakteréről sincs hírünk egyelőre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...