Így nézne ki az Egyiptomban játszódó God of War az Unreal Engine 5-ben

  • Írta: RangerFox
  • 2022. október 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy tehetséges programozó megalkotta a God of War Egyiptomban játszódó változatát az Unreal Engine 5 játékmotor segítségével.

Az köztudott, hogy a 2018-as God of War tervezésekor Cory Barlog és a Santa Monica Studio tagjai fontolóra vették Egyiptomot, mint lehetséges helyszínt Kratos új történetének. Végül azért döntöttek inkább az északi mondavilágnál, mert a szürke fagyos vidék kevésbé vonta el a figyelmet Kratos karakterdrámájáról, mint Egyiptom csodaszép, afrikai tája. 

Egy tehetséges programozó afféle techdemóként megalkotta a God of War afrikai változatát az Unreal Engine 5 segítségével. Ugyan a környezettel semmilyen interakcióba sem lép Kratos, valamint a framerate sem stabil, de maga koncepció nagyon érdekes. Talán a fejlesztők egy nap maguk is megvalósítják az ötletet, végtére is az egyiptomi mondavilág is rengeteg izgalmas karaktert rejt magában.

2.
2.
Heldengeist
Nem kellene minden szarból cikket írni. Ez egy ismert fake-teaser csatorna szar minőségű videókkal. A világon semmi hírértéke nincs. Munkát meg aztán biztos nem akar. Akkora reklámot csapnak a csatornának a gamer magazinok, akiknek kell valami clickbait filler cikk, hogy a csatornájából bőven megél.
1.
1.
crytek
Gyenge, ha nincs a cikk címében hogy ue5 szerintem ember nincs ami ezt mondta volna rá.. Valaki munkát akar, ezek a videók nem érnek semmit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...