A SIE Santa Monica is megszólalt a God of War: Ragnarök szivárgásai kapcsán

  • Írta: szlav
  • 2022. október 31.
  • Hír
Link másolása
A God of War: Ragnarök sajnálatos spoilereit a SIE Santa Monica csapata sem nézi jó szemmel. A fejlesztők egy nyílt levélben szóltak a megjelenésre váró rajongókhoz.

Még több mint egy teljes hét van hátra a God of War: Ragnarök megjelenéséig, a történetet és a cselekményt lelövő spoilereket azonban már legalább egy hete aktívan kell kerülgetnünk. Mondanunk sem kell, hogy egy ilyen sokak által várt, erős történettel rendelkező címnél ez mennyire rossz, de valószínűleg senki sem érzi magát annyira kellemetlen helyzetben, mint a Santa Monica Studio csapata. A játék fejlesztői most egy nyílt levélben szóltak a türelmesen várakozó rajongóikhoz.

"A megjelenéshez közeledve nagyon fontos a számunkra, hogy megőrizzük a God of War: Ragnarök élményét azon játékosok számára, akik spoilerek nélkül szeretnék először átélni a történetet. Arra kérünk benneteket, hogy legyetek tekintettel arra a számtalan rajongóra, akik nem akarnak véletlenül klipeket, a játékmenetet vagy a narratívát lelövő spoilereket látni, és kerüljétek ezek szélesebb körben való megosztását!

Mindent megteszünk, hogy korlátozzuk az illetéktelen felvételek és screenshotok kiszivárgását, de a valóság az, hogy nem tudunk mindent kiszűrni. Azoknak, akik nem szeretnék megkockáztatni, hogy bármit is lássanak a megjelenés előtt, erősen javasoljuk, hogy a megjelenés napjáig némítsanak el minden, a játékkal kapcsolatos kulcsszót vagy hashtaget a közösségi média felületein.

Nagyra értékeljük a támogatásotokat, annál is jobban, mint ahogy azt szavakba önthetnénk. Biztosíthatunk benneteket, hogy megéri majd várni, hogy megtapasztaljátok a játékot, amikor kevesebb mint két hét múlva, november 9-én végre megjelenik" - üzente a Santa Monica Studio csapata.

Na, de hogy szivároghatott ki a játék? Erre nem más, mint Cory Barlog adott választ a minap. Egy meg nem nevezett játékboltot okolhatunk az események miatt, akik közel két héttel a megjelenés előtt már árusítani kezdték a raktárra érkezett lemezes példányokat. Habár a játék producere szerint is elég rossz szokás az, hogy mostanában egyre kevesebb valódi adat kerül a kiadott játékok lemezeire (a Call of Duty: Modern Warfare II lemezeire nagyjából 70 megabájtnyi adat volt nyomtatva), az efféle szivárgások nyomós okot adnak arra, hogy a kiadók megfontolják az ilyen lépéseket.

A God of War: Ragnarök egyébként november 9-én jelenik meg PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

13.
13.
adamsfamily
Hol vannak a spoilerek?
Engem érdekelne.Úgyse veszem meg a játékot,maximum majd évek múlva akciósan,addig meg úgyis elfelejtem.
12.
12.
Fata Morgana
#2: Talán azt az 5db értékelhető játékot ami évente kijön nem nagy érvágás megvenni szerintem.
11.
11.
kexiaxel
#5: Nekem nyugodtan küldheted az összes tartalmat! :D
10.
10.
Ca$Hman
Ps fanboy: Komoly másnapod lehet a tegnapi után... Már ha egyáltalán sikerült kijózanodni :)

8-9: Egyetértek, gyűjtőként, fizikai formában birtokolni kívánt kedvencek esetén, vagy még nagyon új játékok vásárlójaként megérheti a lemezes valóban, vagy ha utóbbi esetben mégcsak nem is gyűjtöd, hanem tovább is adod használtként,akkor meg anyagilag is. Vagy olykor vannak jó dealek pl a Resi amit írtatok.
De az is tény,hogy 1 év és évi 100 alkalommal lesz leakciózva minden online , nem egy játék van pl. MS Storeban, amit még nem is nagyon láttam teljes áron idén, pedig 1-2 éves game, állandóan rá van lökve 50+% off. Pl Ac Valhalla.
Annyi a bajom még a lemezessel amúgy, hogy nem szeretek már vele szarakodni, lusta lettem, pedig régen én is szerettem fizikailag birtokolni a gameket. De mostmár jobb szeretem, ha rányomok a vásárlás gombra, aztán haladjunk :DDDD
9.
9.
Marcus88
#2: Pl én!
Lehet vannak jó akciók,de mikor a Storban 26 egy játék én meg megveszem bontatlanul boltban 16 ért akkor ilyenkor jó a lemezes.
Vagy pl most RE Village 14 a storeban lemezesen meg 10-11.
8.
8.
Jarl Balgruuf
#2: Gyűjtők.

Én is hallottam már olyan hogy minek nekem az a több száz könyv meg manga mikor az egész elférne egy SD kàrtyàra.
Játékokból is szeretem a kedvenceket a polcon làtni, nem csak egy digitális bigyóként.
7.
7.
Ps fanboy
Tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak ....:^)
6.
6.
Ca$Hman
5: Azt hittem iszol, de tévedtem: te drogozol...
5.
5.
Ps fanboy
Két nap a határidő, ha addig nem jön meg a pénz, Midgard összes szaros kis gémere megtudja, miröl is szól a Ragnarök és akkor huss a meglepetésnek...! A birtokában vagyok a teljes történetnek és az összes szaros portálon, hastag-en, emailben, sms-ben, a témába nem vágó cikkek alá is beszúrom majd történet kulcspontjait, de ha csak sétálsz az utcán, vagy csak leviszed a lusta, de jó seggű csajod kutyáját sétalni a parkba, ahogy azt tíz éve teszed, mint jó papucsférj, akit egy ilyen csaj simán becsicskít, mindenhol ez jön majd szembe veled, számotokra ismeretlen emberek, akár a buszon, vagy étteremben, de még a vécés néni is be van avatva, mindenhol ott vannak az embereim, akik a fületekbe suttogják majd, amit nem akartok hallani, és akkor oda a
teljes élmény...
4.
4.
Ca$Hman
Cryteket keresd meg, ő szeret online adakozni. Láthatóan alkoholista vagy, mondd meg neki, hogy az elvonóra kell. :)
3.
3.
Ps fanboy
Lespoilerezem az egész játekot ha nem fizet nekem mindenki egy millió forintot esküszöm.
A számlaszám:00001536-14697653-34667368
2.
2.
Ca$Hman
Van még aki lemezes játékot vesz abban a korban mikor minden szart leáraznak 80%al online storeokban évi 350 alkalommal? Nice.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...