Nem kap natív kiadást Xbox One-ra a Forza Motorsport

  • Írta: szlav
  • 2023. január 27.
  • Hír
Link másolása
Habár az előző konzolgeneráció sem marad le teljesen az idén érkező Forza Motorsport versenyeiről, a Microsoft és a Turn10 nem készítenek valódi Xbox One-ra szánt portot.

Amikor tavaly nyáron bemutatkozott a Forza Motorsport, az első előzetes végén PC és Xbox-konzolok voltak megjelölve a játék célplatformjainak. Ezek alapján a lassan a tizedik évfordulója felé araszoló Xbox One tulajdonosai is felfigyelhettek, hiszen a Microsoft nem jelentette ki, hogy kizárólag Xbox Series X-re és Series S-re érkezik majd a sikervárományos versenyszimulátor.

Akik persze figyelemmel követték a szerdai Microsoft & Bethesda Developer_Direct eseményeit, azok tátott szájjal csodálhatták a Forza Motorsport részletességét, a képernyőn látottak után pedig nem érhet bennünket olyan nagy meglepetésként a hír, miszerint a Turn10 nem készít natív portot az előző generációra - ezt a játék weboldalán erősítette meg a stúdió.

Mindez azonban nem jelenti azt, hogy az Xbox One játékosai teljesen kimaradnának a mókából, nagy ütőkártya ugyanis az Xbox Cloud Streaming. A versenyszimulátor Xbox Series X-re szabott változatát gond nélkül streamelhetjük majd Xbox One-on, és persze egyéb játékstreamingre alkalmas eszközökön is. Ez már az első naptól járható opció lesz, hiszen a Microsoft first-party címeként a Forza Motorsport egyből csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához is.

3.
3.
Doomsayer
#2: A felhőben az xbox verzió fut mindig, tehát ha abban van RT és felhőből játszol, akkor igen, tudni fogja. Ugyan úgy tudsz választani a menüben, hogy perf, vagy quality vagy milyen mód és akkor úgy megy stream-ben is.
2.
2.
Viktor_The_Best
Azt tudja valaki hogyha felhobol jatszom a jatekot ott ugyanolyan minosegben fogom latni mintha feltelepitettem volna a gepre? A ray tracing-re gondolok most itt foleg. Mert nekem van game pass elofizetesem es fogok is jatszani ezzel ha megjelenik, GTX 1080-am van ami nem tudja a ray tracinget. Erdemes lenne felhobol jatszanom vagy gepre telepitve? Mit gondoltok?
1.
1.
crytek
Series X-en is felhőbe csapatom majd nincs nekem fölös 100gb helyem.. De előbb majd a FH2-3-4-5 majd a Motorsport 5-7-et kéne végre valahára letudni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...