Befellegzett a CrossfireX-nek, hamarosan a multiplayer és a kampány is elérhetetlen lesz

Link másolása
Nem aratott osztatlan sikert a CrossfireX Xbox-konzolokon, májusban végleg lelövik a játék egy- és többjátékos módját is.

Nem sikerült jól a Smilegate és a Remedy közös projektje, a CrossfireX. A 2022-ben Xbox One-ra és Xbox Series X/S-konzolokra megjelent lövöldének úgy tűnik, hogy végleg befellegzett, tudhattuk meg a játék FAQ oldaláról. Azonnali hatállyal beszüntették a játék értékesítését Xbox Store-on, az utóbbi 14 napban történt vásárlások árát kérésre visszatérítik a vásárlók részére.

Az oldalról kiderül, hogy május 18-tól játszhatatlanná válik a CrossfireX egy-és többjátékos módja is. A Smilegate csapata dolgozott a játék multiplayer módján, az éppen az Alan Wake II-n tevékenykedő Remedy pedig az egyjátékos kampányért volt felelős. Szomorú, hogy ilyen rövid életet élt a CrossfireX, ráadásul azt sem tudják megoldani, hogy a szerverek leállítását követően legalább a kampánya játszható maradjon. 

4.
4.
Slik
egy ilyen borzalmas cim mar alapbol nem tul csalogato… legalabbis nekem rogton valami bena mobilos pubg klon jut eszembe
3.
3.
Extol
Gondolom nem volt piackutatás
1.
1.
crytek
Az ingyenes kampány ami a game passban elérhető az egész tisztességes volt. Gondolom a másik része is jó lett. Igaz rövid ,de nem rossz.
Multiját "kimaxoltam" mert multihoz képest egyszerű volt.Kevés és kicsi pályák voltak kb zéró ujdonsággal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...