Elhagyta a Ubisoftot az Assassin's Creed IV: Black Flag és az Origins kreatív direktora

  • Írta: szlav
  • 2023. február 11.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Jean Guesdon az elmúlt 17 évet a Ubisoft Montréal csapatánál töltötte, idén azonban új vizekre evez az Assassin's Creed IV: Black Flag és az Origins kapcsán ismert fejlesztő.

Nem túlzás azt állítani, hogy Jean Guesdon kulcsszerepet játszott abban, hogy eljussanak hozzánk a legnagyszerűbb Assassin's Creed-játékok. Az úriember 2005-ben csatlakozott a Ubisofthoz, ahol már részt vett az eredeti Assassin's Creed munkálataiban is. Habár Guesdon produkciós koordinátorként kezdte a pályafutását a stúdióban, az Assassin's Creed II fejlesztésekor már játéktervező volt, az Assassin's Creed IV: Black Flag és az Assassin's Creed: Origins stáblistáin pedig kreatív igazgatóként tűnt fel a neve.
 

Sajnálatos hír tehát, hogy az úriember szakít a montréali csapattal. Guesdon a LinkedIn profilján jelentette be, hogy maga mögött hagyja a széria legnépszerűbb darabjait szállító fejlesztőstúdiót. Az úriember természetesen köszönetet mondott a munkatársainak és a vállalatnak, azt azonban nem árulta el, hogy a továbbiakban hol folytatja a pályafutását. Annyit érdemes megemlíteni, hogy Guesdon portfólióján még feltűnt egy eddig be nem jelentett projekt is, melyen szintén kreatív direktorként tevékenykedett. Bármilyen játékról is legyen szó, ezt a feladatkört mostantól egy másik személy tölti majd be a kanadai csapatnál.

4.
4.
HMoody
#3: Ez volt az én gondolatom is... Az Origins volt a legjobb AC, az Odyssey meg se közelítette.
3.
3.
pszihoapu
#1: ertem en hogy te lesz@rod, de sztem ez a ket legjobb AC cim amit ez a srac osszerakott. szal alapjaban veve ez egy nem jo hir azoknak akik hasonloan gondolkoznak mint en.
2.
2.
HMoody
#1: Görgess tovább. Én pl pont elolvastam, mert érdekelt. Sokminden engem se érdekel, de nem nyitom meg, nemhogy kommenteljek alá.
1.
1.
DamonSan
Ezek a hírek egyébként kit érdekelnek? Szerintem többnyire senkit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...