Brit toplisa: nem volt kihívója az Armored Core VI-nak

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 29.
  • Toplista
Link másolása
Papíron ugyan az Immortals of Aveum labdába rúghatott volna, végül azonban a FromSoftware mechás akciójátéka toronymagasan tarolta a brit dobozos eladási listát.

Nem meglepő, hogy a FromSoftware játékai remekül teljesítenek a kasszáknál. Habár az Armored Core VI: Fires of Rubicon markánsan eltérő élményt nyújt az Elden Ring után, mégis egy kimagaslóan nagyszerű címről van szó. A brit dobozos toplista legújabb aranyérme tehát jó helyre ment, azt azonban nem állíthatjuk, hogy az Armored Core VI konkurencia nélkül érkezett volna.

A múlt héten jelent meg ugyanis az Immortals of Aveum is. Az EA Originals gondozásában érkezett, piszkosul látványos (de technikailag elég problémás) varázslós shooter sajnos a Top 10-et sem karcolta meg: az augusztus 22-ei megjelenését követően csak a 21. helyre tudta magát felküzdeni a listán.

Volt azonban pár korábbi cím, akik a PS5-ös bundle-öknek köszönhetően nagyot ugrottak a listán. A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga a 24. helyről a 6. helyre ugrott fel, a Hogwarts Legacy pedig a 9. helyről egészen az 5. pozícióig küzdötte fel magát. 

1. Armored Core VI: Fires of Rubicon
2. Mario Kart 8 Deluxe
3. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
4. FIFA 23
5. Hogwarts Legacy
6. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
7. Mortal Kombat 11 Ultimate
8. Minecraft (Switch)
9. The Witcher III: GOTY Edition
10. Grand Theft Auto V

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...