Brit toplista: meglátszott a Black Friday akciók hatása

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 28.
  • Hír
Link másolása
Az EA Sport FC 24 zárt az élen, de az utóbbi pár hónap megjelenései is szépen teljesítettek, igaz, a februári Hogwarts Legacy még mindig dobogós helyen szerepel a szigetországban.

A múlt heti Black Friday alkalmával a nemrég megjelent nem-FIFA EA Sports FC 24-ből fogyott a legtöbb fizikai példány Nagy-Britanniában, ami már csak azért sem meglepő, mert hiába friss címről van szó, igen komolyan leakciózták mindenhol. Az új Call of Duty visszaszorult a harmadik helyre, a Super Mario Bros. és a Marvel's Spider-Man 2 pedig helyet cseréltek. Visszakerült a listára a Mario Kart 8 és a Star Wars Jedi: Survivor is, az Assassin's Creed: Mirage pedig stabilan tartja a nyolcadik helyet.

Persze, a top 10-es listán túl is minden játék elmondhatja magáról, hogy jobban fogyott a múlt héten, mint előtte, például a Resident Evil 4 remake tizennégy helyet javított az előző héthez képest. A teljes angol videójáték piac tekintetében pedig 7%-os növekedést lehetett mérni a 2022-es, azonos heti eladásokhoz képest. De nézzük akkor azt a tízes listát:

  1. EA Sports FC 24
  2. Hogwarts Legacy
  3. Call of Duty: Modern Warfare 3
  4. Super Mario Bros Wonder
  5. Marvel's Spider-Man 2
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Nintendo Switch Sports
  8. Assassin's Creed Mirage
  9. Mortal Kombat 1
  10. Star Wars Jedi: Survivor
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...