Hírarchívum - 2014. augusztus

Itt a Super Meat Boy alkotóinak új játéka

Bemutatta új játékát a Team Meat, melyből egyelőre csak egy rejtélyes teaser trailert kaptunk. A játék az A Voyeur for September névre hallgat és egy lopakodós cím lesz az első információk szerint.

Destiny - ilyen lesz a Vénusz

Közel a Destiny szeptemberi megjelenése, így beindult a marketinggépezet is. A Mars után ezúttal a Vénuszról tekinthetünk meg egy másfél perces, harcokkal teletűzdelt gameplay videót.

Brit toplista: szerényen kezdett a Risen 3

Egyetlen fontosabb játékmegjelenés volt a múlt héten, a Risen 3 azonban szerényen kezdett az Egyesült Királyságban: az összesített toplistára fel sem jutott, és a platformonkénti bontás szerint is gyengén nyitott.

Blogajánló: Gyűjtemények gyűjteménye

Munkátok gyümölcseiből szemezgetve ezúttal öt bejegyzés is helyet kapott a blogajánlóban, melynek fő témáját a héten a különféle összefoglalók, élménybeszámolók és gyűjtemények adják. Jól nyomtátok!

GC 2014: Megvan a Never Alone dátuma

Az Upper One Games az alaszkai őslakosok hitvilágába enged betekintést a Never Alone-nal. A Gamescom alkalmával az eszkimó fejlesztők megerősítették a varázslatos alkotás megjelenési dátumát és egy új előzetest is közreadtak.

GC 2014: Nyolc perc a Dead Island 2-vel

Miután a Techland jelenleg is gőzerővel kalapálja a Dying Lightot, így a Spec Ops: The Line fejlesztője, a német Yager dolgozhat a Dead Island második részén. Az első tömény gameplay felvételre eddig kellett várnunk.

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

GC 2014: Élesben a Shadow Realms

A BioWare frissen leleplezett akció-szerepjátékában eldönthetjük, hogy a Földünket megszálló gonosz ellen vagy mellett harcolunk-e. A játékmenet a jobb hack 'n' slasheket idézi, nézzük meg közelebbről!

GC 2014: Jön a Crusader Kings II: Charlemagne

A Paradox Interactive bejelentette, hogy kibővül a Crusader Kings II. A Charlemagne nevet viselő expanzióban I. Károly frank császárt irányíthatjuk majd és a Frank Birodalom útját egyengethetjük benne.

GC 2014: Ingame kártyajáték a The Witcher 3-ban

A The Witcher 3: Wild Huntban egy ingame gyűjtögetős kártyajátékkal - a Gwenttel - is múlathatjuk az időnket. A paklikat biztos, ami biztos alapon fizikai formában is megkapjuk az RPG Xbox One-os gyűjtői kiadásában.