Hírarchívum - 2014. szeptember

F1 2014 - rajtad múlik, ki lesz a győztes

Idén még "csak" az előző generációs Forma 1-es játékkal játszhatunk, de legalább erre már nem kell sokat várnunk. Suhanó autók, üvöltő motorhangok: ezt kínálja az F1 2014 új trailere.

Launch traileren a Shadow of Mordor

Ma jelenik meg az utóbbi idők egyik legjobban várt a játéka, a Middle-earth: Shadow of Mordor. Természetesen a szokásoknak megfelelően a megjelenésre megérkezett a játék leglátványosabb trailere.

Így fog futni az új PES és a Project CARS

Az új generáció eljövetelével nagyon megszaporodtak a játékok sebességét és felbontását firtató hírek. Ezúttal a Konami idei focis játékának és a Slightly Mad régóta várt autós csodájának a technikai hátteréről tudtunk meg többet.

Újabb F.E.A.R. Online béta közeleg

Nagyon régen kaptunk már hírt a F.E.A.R. Online felől, melyet a dél-koreai Inplay fejleszt. A játék a tavaszi béta után a jövő héten újabb lehetőséget ad a kipróbálásra, de a megjelenésre sem kell már sokat várni.

Tartalmas játék lesz a Battlefield: Hardline

Steve Papoutsis a Visceral Gamestől elárulta, milyen többjátékos tartalmakkal is fog elindulni a jövő tavaszra csúsztatott Battlefield: Hardline. Úgy tűnik, tartalomban nem lesz hiány a játékban.

Blogajánló: A fantasztikus négyes

Megérkezett a heti blogválogatás, melyhez ezúttal godach, DarkLord, Norbiii és Neurotic közreműködésével érkeztek tartalmak. A négy mű mellett ezúttal egy kihívást is találtok majd. Jó szórakozást kívánunk!

Destiny DLC-szivárgás - reagált a Bungie

A Bungie reagált azokra a jelentésekre, amik szerint a játékosok a későbbi DLC-kkel kapcsolatos utalásokat találtak a játékban. A rövid állásfoglalás után hamarosan többet is megtudhatunk majd - ígérték.

Aranylemezen a Borderlands: The Pre-Sequel!

A két Borderlands között játszódó történet fejlesztése befejezettnek tekinthető, így megkezdődhet a sorozatgyártás, hogy október végére a polcokra - majd onnan kosarunkba - kerülhessenek a játékot hordozó dobozok.

Útnak indult Kínában az Xbox One

Egy rövid, utolsó pillanatban bekövetkezett késés után megérkezett az Xbox One a kínai piacra. Ez nem kis dolog, az ázsiai ország lakosai ugyanis tizennégy éve nem vásárolhattak legálisan idegen országból érkező konzolt.

Négy percig mozog a ScreamRide

Együtt üvölthetünk az elmeháborodott pályaszerkesztők munkáját tesztelő, mit sem sejtő utasokkal, ahogy a következő percekben egymás után repülnek ki a vasútból. Egy biztos: a játék után nem megyünk vidámparkba.