Hírarchívum - 2014. május

Sniper Elite 3 - killcames lövések a vacsora mellé

Minden vágyad az, hogy szerencsétlen német katonák különösen véres haláltusáját nézd végig hatáskeltő kameraállásokból? Akkor jól figyelj, mert a Sniper Elite 3 következő videója pont erről szól.

Érkezik a Rise of Nations: Extended Edition

A Microsoft Studios megszerezte a Rise of Nations-frencsájz jogait, és nem is hagyja parlagon. Júniusban jelenik meg a játék bővített kiadása, amely továbbfejlesztett grafikával várja a rajongókat.

Mozgásban az Armored Warfare

Az Obsidian Entertainment sem akar lemaradni a tankos játékok piacáról, az idei GDC-n jelentette be az Armored Warfare-t, amely egy free-to-play MMO lesz, hasonlóan a nagy sikerű World of Tankshez.

Ennyit fejlődött a Metro Redux grafikája

Az idei nyár egyik nagy slágere lesz a Metro Redux, amely a sorozat első két részének továbbfejlesztett változatát tartalmazza. A kibővített pályák és a mesterséges intelligencia javulása mellett a grafikát is felturbózták.

Launch traileren a Mario Kart 8

Tegnap jelent meg a Mario Kart 8, ami szabályos ünnepnek számít a Wii U-tulajok körében. A cím kritikai fogadtatása remek, ha kedveled a tartalmas kartjátékokat, keresve sem találnál jobbat.

Xbox One-ra és PS4-re is jönnek a Telltale játékai

A Telltale Games egy kalap alatt bejelentette a korábbi és a jelenlegi kalandjátékainak dobozos verzióját, egyúttal azok Xbox One-os és PS4-es változatát. A megjelenési dátumot később erősítik meg a fejlesztők.

PlayStation Vita - új konzolcsomag júniusban

A Sony a hivatalos PlayStation Blogon bejelentette, hogy június folyamán új csomagban vásárolhatjuk meg a PlayStation Vitát. A handheld mellé 8 GB-os memóriakártyát és öt letölthető akciójátékot kapunk.

E3 2014: A Microsoft ütemterve

A Microsoft pénteken kiadta a részletes E3-as ütemtervét, ami már kevesebb, mint két hétnyi távolságban van. Lesz sajtótájékoztató, zöld szőnyeg interjú, tombola és bemutató is dögivel.

Mulatságos traileren a Sunset Overdrive

Az Insomniac Games Xbox One-ra érkező alkotása merőben eltér a srácok korábbi próbálkozásaitól: furcsa fegyverek (robbanó mackók) és ellenségek várnak ránk, valamint a parkour sem hiányozhat.

Frissítve: Késik a FIFA 14 World Cup módja

Minden platformon csúszik a FIFA 14 ingyenes World Cup játékmódja. A futball-világbajnokság apropóján megjelenő frissítésnek ma kellett volna landolnia az elosztókon, de ez ugye nem történt meg.