Hírarchívum - 2014. április

Ajándék játékkal jön a Mario Kart 8

A Nintendo komolyan rákészül a Mario Kart 8 megjelenésére, egy hónappal premier előtt külön Nintendo Directet szentelt neki, amiben egy sor érdekességről is lehullt a lepel. A műsor felvételét itt nézhetitek vissza.

Csúszik és platformot vált a Hellraid

Mégsem jelenik meg idén a Hellraid, a csúszás oka elsősorban az, hogy a játékot végül PlayStation 4-re és Xbox One-ra készíti el a Techland, és ejti az előző generációs konzolokat. A PC marad természetesen.

Megjelent a Child of Light, itt a launch trailer

Végre megjelent a meseszép Child of Light, a Ubisoft legújabb játéka letölthető formában vásárolható meg. Ennek apropóján launch trailert is kaptunk a címhez, lássunk egy kis ízelítőt a hangulatból!

A japán játéktermekben tér vissza a Left 4 Dead

Új felvonással jelentkezik a Left 4 Dead-sorozat, a Survivors alcímű epizód viszont csak a japán játéktermekbe készül. Túl sokat nem tudunk a játékról, már azon kívül, hogy valószínűleg zombikra kell lőni benne.

Traileren a Murdered: Soul Suspect

Új Murdered-előzetessel jelentkezett a Square Enix és az Airtight Games, amiben picit közelebbről is megismerhetjük a játék sorozatgyilkosát, akit csak Bell Killerként emlegetnek az újságok...

Without Memory - új PS4-exkluzív thriller készül

Az orosz Dinosaurum Games nem aprózta el a dolgot: még a munkálatok tervezési fázisában bejelentette a Without Memoryt, egy PS4-exkluzív interaktív thrillert, amit az Unreal Engine 4 hajt majd.

Ki rendezi az Assassin's Creed-filmet?

Habár januárban szóba került Daniel Espinosa is, a New Regency tárgyalásokat folytat Justin Kurzellel is a közelgő Assassin's Creed-film kapcsán. Még mindig nem tudni, hogy ki dirigálja az adaptációt.

Sniper Elite 3 - a tankok sincsenek biztonságban

A Rebellion mesterlövészes alkotásának legújabb fejlesztői naplójából kiderül, hogy a főszereplőnk miként likvidálhatja a harcmező legfélelmetesebb páncélosait. Tigris ide vagy oda, egyetlen lövéssel ártalmatlanná tehetjük.

Outlast: Whistleblower DLC - dátum és trailer

A Red Barrels bejelentette, hogy a jövő héten jelenik meg meg az Outlast első bővítménye, a Whistleblower DLC, ami a Mount Massive elmegyógyintézetben történt események előzményeit meséli el, és jó pár nyitott kérdést megválaszol.

Watch Dogs - a season pass részletei

A Ubisoft bejelentette, hogy season passt is vásárolhatunk a Watch Dogshoz, amellyel egy különálló single kampányhoz férhetünk hozzá. A küldetéssor főszereplője a különc hacker, T-Bone lesz.