Hírarchívum - 2014. január

Megvan a Rambo-játék dátuma

Végre napra pontos megjelenési dátummal szolgálhatunk a Rambo: The Video Game kapcsán, és ami még jobb, nem is kell sokat várni a várva-várt (?) adaptációra - február végén nyúzhatjuk is.

Vadásznak a microsoftos szivárogtatóra

Bíróság elé citálná a Microsoft azt a valakit, aki gyakorlatilag minden fontosabb xboxos tervét kifecsegte. A hír persze nem hivatalos, a Kotaku egy másik szivárogtatótól értesült róla...

The Evil Within - friss képtrió

Hogy ne teljen annyira nyugodtan a hétvége, három The Evil Within-kép társaságában engedünk el benneteket pihenni. A főszerepet továbbra is Sebastian és ádáz ellensége, a Hentes kapja.

Humble Weekly Sale - főszerepben a Codemasters

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, amiben a főszerepet a Codemasters-játékai kapták. Egy dollárért Operation Flashpoint és Overlord jár többek között, hat dollárnál pedig DiRT-játékok is bekerülnek a kalapba.

Traileren az új Sherlock Holmes-játék

Tavasszal meglátjuk, hogy mire megy a Frogwares a friss ötletekkel és az új engine-nel, tény, hogy a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments bitang jó detektívjátéknak ígérkezik. Vessünk rá egy pillantást!

PC-re és Xbox 360-ra is megjelenik a LocoCycle

A Twisted Pixel teljes titokban dolgozott a LocoCycle PC-s verzióján, amely Valentin napján jelenik meg az Xbox 360-as változattal egy időben. Az Xbox One nyitócíme egy őrült motorverseny élőszereplős jelenetekkel dúsítva.

Dark Souls II - még több kedvcsináló

Mára is jutott némi gameplay és képáradat a Dark Souls II-ről. Lassan vigyázni is kell velük, hogy jusson némi újdonság márciusra is. A hős lovagunk nem a békés módszerek híve, inkább a kardjával rak rendet.

Arkham Origins - törölték a Wii U-s DLC-ket

A Warner Bros. megerősítette, hogy már biztosan nem jelennek meg Nintendo Wii U-ra a Batman: Arkham Origins DLC-i. Ha season passt váltottál a játékhoz, visszatérítik az árát. Állítólag nem volt elég kereslet a kiegészítőkre.

Battlefield 4 - megérkezett a Mantle-patch

A DICE egy frissítéssel elérhetővé tette a Mantle API-támogatást az AMD videokártyával szerelt gépek tulajdonosainak. Ha ilyen VGA-d van, akkor jobb teljesítményt csikarhatsz ki a Battlefield 4-ből.

Ace Combat: Infinity - a jövő héten nyílt béta

Örülhetnek a PS3-tulajok, hiszen a jövő héten indul az Ace Combat: Infinity nyílt bétatesztje a PlayStation Networkön. Ez azt jelenti, hogy a repülős cím immáron világszerte elérhető lesz.