Hírarchívum - 2014. június

Blogajánló: 2014 - a konzolok kihalásának kora

Újabb hétfő, újabb blogajánló, újabb félrevezető cím. Ezúttal is rengetek remek írással ajándékoztatok meg minket, így aki a múlt héten betévedt a blogok közé, garantáltan találhatott magának valami érdekes témát.

Cross-buy lehetőség a Nintendo-platformokon is

Hamarosan megérkezik az első olyan játék, ami cross-buy lehetőséget kínál a Nintendo platformjain. Azt nem tudjuk, hogy a Squids Odyssey lavinát indít-e, de fontos kezdeményezésről van szó.

Gameplay traileren a Mighty No. 9

A Comcept újabb gameplay képsorokat tett közzé a gőzerővel készülő Mighty No. 9-ból, sőt abból is mutatott egy kis ízelítőt, hogyan fest majd a képernyőn a játék főhősének partnere, Call.

Brit toplista: élen nyitott a Sniper Elite 3

Az uborkaszezon előtti hét még hozott néhány érdekes megjelenést, ezeknek azonban csak részben sikerült felkavarniuk a brit toplistát. A Sniper Elite 3 jól szerepelt, az élen kezdett.

Valami készül még Halo témában

A Microsoft E3-as konferenciája a bizonyíték arra, hogy a redmondiak a jövőben is szeretnék elkényeztetni a Halo-sorozat rajongóit, ráadásul most nagyon úgy fest, hogy a cég még nem is terítette ki az összes kártyáját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Utolért bennünket az elkerülhetetlen, a nyári uborkaszezon hivatalosan is kezdetét vette. A heti játéktermés javarészt megkésett portokból áll, és még csak a moziba sem menekülhetünk.

Újabb rekordot döntött a Steam

Valószínűleg a Steam Summer Sale hajrájával összefüggésben, de rekordot döntött a Steam: tegnap volt olyan időszak, mikor egyszerre több mint 8 millió felhasználó lógott a szolgáltatáson.

Konzolokra is megjelenhet a The Banner Saga

A Stoic Games csapata valószínűleg nem szeret aludni, alig jelentették be a The Banner Saga tabletes változatait, már a konzolos verziókról beszélnek - ráadásul ugye a játék folytatása is készül.

A Destiny lehet az év legkeresettebb játéka

Elemzők szerint a Destiny lehet az év legsikeresebb játéka, a becslések szerint 10-15 millió példányt is eladhatnak majd belőle. Nem úgy az új Battlefieldből, ami a legutóbbi Medal of Honor szintjét hozhatja.

Heti hírösszefoglaló - 26. hét

Hamarosan véget ér a Steam Summer Sale, volt Google-konferencia, ami mellett rengeteg pletyka és új előzetes látott napvilágot. Lesz Afro Samurai 2, jön a The Vanishing of Ethan Carter, és egy új Settlers-játék is felbukkant.