Hírarchívum - 2014. november

Programajánló: két hét múlva Animekarácsony!

Idén is lesz Animekarácsony, a MondoCon csapata két hét múlva, vasárnap várja a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseit, a videojáték-rajongókat, valamint a sci-fi/fantasy műfajok kedvelőit a Millenáris Parkba.

A jó, a rossz és a csúf

Új rovatot indítunk ezen a héten, melyben értekezünk kicsit a hét fontosabb videojátékos eseményeiről. A kattintás után megtudhatjátok, milyen témák kerültek az eheti epizódba.

Friss Batman: Arkham Knight részletek

A Rocksteady Studios tegnap tartotta meg a Redditen az év végi kérdezz-felelekjét, ahol természetesen a téma a jövő nyáron boltokba kerülő Batman: Arkham Knight volt.

HWSW: Filmsorozatot mutat be jövőre a BitTorrent

Jövőre egy ingyen nézhető, de némi pénzért reklámmentes, extra tartalmakkal megtűzdelt minisorozatot ad ki a BitTorrent - olvasható nagytestvérünk, a HWSW cikkében. A címe Children of the Machine lesz.

Xbox One-ra költözik az Infinity Blade

Ahogy azt a hét elején felbukkant hírek alapján sejthettük, Xbox One-ra költözik az Infinity Blade. További csavar, hogy csak Kína kap belőle, valószínűleg free-to-play lesz, és a Kinecttel is lehet majd irányítani.

Frissítve: 1000 dollárt is adnának az Amiibóért

Amerikában bő egy hete, Európában pedig péntek óta kaphatók a Nintendo NFC-s figurái, az Amiibók. Ahogy az lenni szokott, ezek között akadnak gyártáshibás darabok, az egyik viszont pont ezért lett igazi különlegesség.

The Game Awards - teasel a Naughty Dog is

Gyakorlatilag hagyománnyá vált, hogy a Naughty Dog mutat valami újdonságot a VGA-n, így tulajdonképpen nem is meglepő, hogy a rendezvénysorozat utódjának számító The Game Awardsra sem érkezik üres kézzel.

The Crew - Nem ismétlődik meg a Unity-fiaskó

Az AC: Unity körül kialakult balhé után a UbiSoft következő nagy megjelenésének nincs könnyű dolga, így érthető, hogy a The Crew vezető dizájnere igyekszik mindenkit arról biztosítani, játékuk megjelenésekor nem lesz semmi gond.

Total War: Attila - Diplomácia és politika

A hét elején napra pontos megjelenési dátumot kapott Total War: Attila ezúttal egy olyan videóval jelentkezett, amiben a játék két fontos rendszerének, a diplomáciának és a politikának a működését mutatják be a készítők.

Fotók a 2014 őszi PlayIT-ről

November 29-30. az őszi PlayIT napja. Kipróbálható a Bloodborne, a The Order: 1886, a The Crew, az Oculus Rift, az Until Dawn, meg minden idei újdonság, ha szombaton nem néztél ki, vasárnap mindenképp pótold!