Hírarchívum - 2014. augusztus

DiRT 4-et teasel a Codemasters

Valószínűleg készül a DiRT-sorozat (számozott) negyedik része, a széria hivatalos Twitter-oldala legalábbis elég átlátszóan célozgatott rá. Konkrétumok még nincsenek, de talán már nem kell sokat várni bejelentésre.

Mindenki a Valve-nál akar dolgozni

Játékfejlesztő vagy? Hol dolgoznál a legszívesebben? Egy szakmabeliek körében végzett nemzetközi felmérés szerint a legtöbben a Valve kirklandi irodájába járnának be reggelente.

Battlefield: Hardline - januárban újra bétázhatunk

A Visceral Games illetékese egy interjúban elhintette, hogy a Battlefield: Hardline következő nyílt bétafázisa januárban veszi kezdetét, nagyjából egy hónappal a megjelenés előtt. De nem biztos, hogy a régi konzolokon is.

Negyven perc az Alien: Isolationnel

Két hosszabb gameplay felvételt ástunk elő az internet mélyéről, amik ugyan a Gamescom idején láttak napvilágot, de semmi esetre sem szeretnénk, ha lemaradnátok róla. Hideglelős pillanatokban nem lesz hiány, ezt garantáljuk!

Részletek az Overkill The Walking Deadjéről

A Redditen feltettek pár kérdést az Overkill illetékesének a közelgő The Walking Dead-játék kapcsán. Most már biztos, hogy a kooperatív mókára kihegyezett produktum a képregényeket veszi alapul, nem a TV-sorozatot.

Nem lesz Wii U-n Call of Duty: Advanced Warfare

A Call of Duty: Advanced Warfare öt platformon lát napvilágot idén, ám nem lesz köztük a Nintendo masinája. A Wii U megjelenése óta a Black Ops II és a Ghosts is tiszteletét tette a konzolon, ám a tendencia megszakad.

Far Cry 4 - fejlesztői napló a nyitott világról

A Ubisoft Montreal illetékesei mindent megtesznek annak érdekében, hogy Kyrat valóban egy élő-lélegző világ legyen. A történetet is úgy építették fel, hogy illeszkedjen a sandbox játékmenethez. Erről szól az új videó.

Csúszik a PS4-es Minecraft megjelenése

A Minecraft PlayStation 4-es verziója nem ment át a Sony minőség-ellenőrzési vizsgálatán. Ez annyit jelent, hogy a 4J Studiosnak extra fejlesztési időre lesz szüksége a hibák kijavításához, így várhatóan a premier is csúszni fog.

500 GB-os merevlemez érkezik az Xbox 360-hoz

A Microsoft azokra a felhasználókra is gondol, akik még az előző generációs masinán nyomulnak. Hamarosan egy 500 GB-os merevlemez érkezik az Xbox 360-hoz, a 320 gigás tárolók forgalmazása megszűnik.

LEGO Batman 3 - bemutatkozik Brainiac

Brainiac lesz a LEGO Batman 3: Beyond Gotham minden hájjal megkent főgonosza, ördögi terve az, hogy átvegye az irányítást ellenségei felett a Lámpás Gyűrűk segítségével. A DC-univerzum szuperhősei összefognak ellene.