Hírarchívum - 2014. március

Blogajánló: Blogverseny!

A Diablóban arat a Kaszás, Rayman szebb, mint valaha, a Kaland és a Kockázat még sose volt ennyire modern, mi pedig versenyt hirdetünk. Kattints a részletekért és az elmúlt hét válogatott írásaiért!

Half-Life 3 trailer érkezett - a rajongóktól

Tűkön ülve várjuk már, hogy a Valve egyáltalán mondjon valamit a Half-Life folytatásáról, de amíg erre nem kerül sor, érdemes más úton csillapítani a szomjunkat: most egy rajongói Half-Life 3 trailert nézhettek meg.

Phil Spencer az új Xbox-főnök

Phil Spencer lesz az új Xbox-főnök, megörökli Marc Whitten pozícióját és új feladatokat is kap. Ígérete szerint "hihetetlen fejezet" kezdődik az Xbox életében, és az E3-ig sok érdekességet hallunk majd.

Watch Dogs - nem lesz demó

Talán sejthető volt, mindenesetre a Ubisoft most szögezte le, hogy nem készít demóváltozatot a Watch Dogs-ból. Az indoklás prózai: egyszerűen túl sokat kellene vele foglalkozni.

Szerdán mutathatják be az Amazon konzolját

Úgy néz ki, szerdán mutathatják be az Amazon konzolját, legalábbis a cég bejelentésre készül aznap, és már a meghívókat is kiküldte a sajtónak. Vajon beigazolódnak a korábbi pletykák?

Lelépett a Ubitól a Splinter Cell: Blacklist direktora

Patrick Redding tíz évet húzott le a Ubisoftnál, az elmúlt hetekben viszont a Warners Bros.-hoz igazolt, és a Batman: Arkham Origins montreali fejlesztőinél lett kreatív igazgató.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hétfő, úgyhogy ideje szemrevételezni a következő napokban megjelenő játékokat is! A fő attrakció természetesen a The Elder Scrolls Online, de akad még egy-két érdekesség a listánkon...

Brit toplista: még mindig vezet az inFamous

Hiába jelent meg a múlt héten több új játék is, egyik sem tudta megközelíteni a brit játékeladási toplista dobogóját. Az inFamous tehát még mindig vezet, miközben a Diablo csak a hatodik lett.

Call of Duty: Ghosts - Predator az új DLC-ben

Az Activision hétvégén bemutatta a Call of Duty: Ghosts következő expanzióját, amely négy új multis térképet tartalmaz. Most már biztos, hogy az új kiegészítőben a Predator is tiszteletét teszi.

Egyre valószínűbb a PS4-es The Last of Us

A Sony török részlegének elszólása után most egy spanyol webáruház szellőztette meg a The Last of Us PS4-es verzióját, amely Complete Edition névre hallgat. Ha a hír igaz, akkor minden DLC-t megkapunk a játékhoz.