Hírarchívum - 2014. július

Háromszor annyi PlayStation fogyott, mint Xbox

Remekül megy a PlayStation 4-nek, legalábbis a Sony legfrissebb pénzügyi helyzetjelentéséből ez derül ki. Az elmúlt három hónapban háromszor annyi PlayStation fogyott, mint Xbox.

A Mario Kart 8 sem segített a Nintendónak

A Mario Kart 8 ugyan jól fogyott, a Nintendo mégis veszteséggel zárta az elmúlt üzleti negyedévet. Az is nyilvánvalóvá vált, hogy a Wii U sokszor emlegetett javulása inkább csak az alacsony bázis miatt látványos.

Itt az F1 2014, jövőre jön a next-gen verzió

Saját megfogalmazása szerint két Forma 1-es játékon is dolgozik a Codemasters: az egyik az előző generációs gépekre írt F1 2014, ami ősszel jön, a másik pedig a next-gen változat, ami viszont csak 2015-ben.

The Sims 4 - értelem és érzelem

A negyedik részben simjeink okosabbak lesznek, mint valaha, ráadásul sokkal több érzelmet is ki tudnak fejezni. Az EA szerint irányíthatjuk a virtuális szereplőink érzelmeit, így gyorsabban tanulhatnak új készségeket.

Destiny - közel ötmillióan bétáztak

A Bungie és az Activision abszolút sikerként könyvelte a Destiny július 17-én indult bétatesztjét. A korai tesztlehetőségere közel ötmillió felhasználó pörgött rá az elmúlt két hétben, amely konzolos rekord.

Watch Dogs - ősszel New Jerseybe megyünk

A hivatalos Twitter-csatorna szerint a Watch Dogs idén ősszel megjelenő DLC-jében egy új bejárható városban, New Jerseyben folytatódik a kaland. A kérdés csupán annyi, hogy vajon Aiden marad a főszereplő?

Mi fán terem az Assassin’s Creed: Rogue?

Március óta tudjuk, hogy a Ubisoft nem hagyja parlagon az előző generációs konzolokat sem. A Comet munkacímen futó epizód Assassin’s Creed: Rogue névre hallgat egy svájci webáruház szerint.

A Crytek eladta a Homefront jogait

Radikális átszervezésbe kezdett a Crytek: a cég bezárta az amerikai és a brit stúdióját, a Homefront jogait pedig a Deep Silver osztrák anyavállalata, a Koch Media szerezte meg. Az új játék már a Dambuster Studiosnál készül.

A PlayStation Plus augusztusi ingyen játékai

A Sony bejelentette, hogy augusztusban mely címekkel játszhatnak ingyen a PlayStation Plus-előfizetők. PS4-en még mindig az indie címekkel kell beérnünk, PS3-on viszont megkapjuk a Crysis 3-at is.

Xbox One-ra is megjelenik a Neverwinter

Xbox One-ra is megjelenik a Dungeons & Dragons-alapokon nyugvó MMORPG, a Neverwinter. A játék először Kínában jelenik meg, majd később érkezik Európába és Amerikába.