Hírarchívum - 2014. december

Év játéka szavazás 2014 - íme az eredmények!

Hivatalosan is megjelent az Xbox One, visszatért a felújított GTA V, közben meg a UbiSoft lett az új EA. Durva évet tudunk mögöttünk, de mi lett az elmúlt 12 hónap legjobb játéka? Íme az eredmények!

The Witcher 3: Wild Hunt - a fémdobozok tervei

A rajongók bizonyára nem elégszenek meg a The Witcher 3: Wild Hunt sztenderd kiadásával, a limitált és a gyűjtői kiadásokban gyönyörű fémdobozokban kapjuk meg a szerepjáték lemezét. Több variáció is szóba jöhet.

PlanetSide 2 - januárban indul a PS4-es béta

Noha a Sony Online Entertainment 2014 végére ígérte a free-to-play MMOFPS bétatesztjét PlayStation 4-en, a fejlesztők legfrissebb Twitter-bejegyzése szerint erre csak január közepén kerülhet sor. Sebaj, kivárjuk.

Az Activision lemond a True Crime-sorozatról

A kiadó nem hosszabbította meg True Crime december végén lejárt védjegyét, azaz minden jel szerint az Activision egy idegi biztosan nem csinál folytatást a nyitott világú akciójátékhoz. Szerencsére ott van nekünk a Sleeping Dogs.

Hamarosan 8 bites lesz a World of Tanks

A Wargaming egészen furcsa játékmóddal jelentkezik hamarosan. A Winter Showdownban 8 bites köntösbe bújik a World of Tanks grafikája, de kapunk egy új pályát, három páncélost és 5v5-ös, illetve 10v10-es küzdelmeket is.

PlayStation Plus - a januári ingyenes játékok

Nemcsak az Xbox Live Gold-előfizetők, hanem a PlayStation Plusra feliratkozók számára is remekül rajtol majd a következő év, a januári ingyenes játékok között ugyanis találunk inFamoust, Prototype-ot és Duke Nukem 3D-t is.

Elhagyta a Microsoftot az Xbox Live atyja

Újabb veterán hagyta el a Microsoft fedélzetét, ezúttal az Xbox Live és az XNA fejlesztői környezet atyja, Boyd Multerer távozott Redmondból. Tizenhét évet húzott le az Xbox gyártójánál.

Háromféle gyűjtői kiadványt kap a Halo 5

Tegnap kezdetét vette a január közepéig tartó Halo 5: Guardians bétateszt, amivel egyszerre a 343 Industries és a Microsoft formálisan is lerántotta a leplet a jövőre bemutatkozó játék gyűjtői kiadásairól, s azok árcéduláiról.

Készül a Resident Evil Zero HD?

A Capcom frissítette a Resident Evil HD hivatalos japán honlapját, az egyik képen pedig felbukkant a korábban GameCube-ra megjelent Resident Evil Zero. Így minden jel arra utal, hamarosan HD-ben is visszatér a játék.

2014 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Statisztikaalapú összefoglaló-sorozatunk a végéhez érkezett, az utolsó felvonással, a cikkek listájával vagyunk még adósak nektek. Ha kíváncsi vagy, melyik volt a legolvasottabb tesztünk, erre fáradj!