Hírarchívum - 2014. október

PlayStation Vitára is jön a Resogun

Formális bejelentést ugyan még nem kaptunk a hír kapcsán, de ha hihetünk a Sony XDev Studio Europe vezető producerének, PlayStation Vitára is megjelenik a most még PS4-exkluzív Resogun.

3,3 millió PS4 ment el a legutóbbi negyedévben

Remekül teljesít a PlayStation 4, a Sony a második pénzügyi negyedévében 3,3 millió darab konzolt szállított ki az üzleteknek. A gép rekordtempóban fogy, ma már összesen 13,5 millió darabnál jár.

Ed Zarick nem tud leállni, itt az Xbook Duo

Ed Zarick az Xbook One és a PlayBook 4 befejezése után sem hagyott fel a kísérletezéssel, ezúttal az előző és az új generációs Xboxot csomagolta egybe, hogy aztán egyetlen laptopot csináljon belőlük.

Befutott a This War of Mine új előzetese

Egyedülálló módon mutatja be a háborút a lengyel 11 Bit Studios a This War of Mine-ban. Egy 2D-s, oldalnézetes játékkal lesz dolgunk, amelyben egyik napról a másikra tengődünk a tűzvonalban egy civil csapatot irányítva.

Halloween van, kipróbálható a The Evil Within

A Bethesda halloween alkalmából egy terebélyes demóval örvendeztette meg a PC-seket, így minden érdeklődő végigtolhatja a The Evil Within első három fejezetét. Az esti borzongás biztosított, de lapul még valami a tarsolyban.

Shadow of Mordor - jön a Lord of the Hunt DLC

A Monolith jóvoltából még idén kiegészül a Middle-earth: Shadow of Mordor. A Lord of the Hunt névre keresztelt csomagban Torvin, a törpe vadász históriájával ismerkedhetünk meg és meglovagolhatjuk a trollokat is.

Hivatalosan is törölték a Prey 2-t

Ha eddig abban reménykedtél, hogy a Human Head Studios egyszer csak befejezi a Prey 2-t, akkor el kell szomorítanunk. A Bethesda fejese, Peter Hines nemrégiben hivatalosan is megerősítette, hogy a játékot elkaszálták.

Jelentkezz az Assassin's Creed cosplay versenyre!

Ha szereted az Assassin’s Creed-sorozatot és némi alkotókedv is szorult beléd, akkor a PlayON cosplay versenyét neked találták ki: értékes nyereményekért saját jelmezt kell készítened. Jelentkezési határidő: a mai nap!

Aranyon a Far Cry 4, ilyen lesz a kompetitív multi

A Ubisoft bejelentette, hogy a Far Cry 4 munkálatai befejeződtek, sőt a PvP-re kihegyezett multiplayerről is részletekkel szolgált. 5v5-ös küzdelmekben vehetünk részt és a megjelenéskor 10 térkép áll a rendelkezésünkre.

HWSW: Visszavonják a netadó-javaslatot

Meghátrál a kormány internetadó ügyben, a jövő évi adótörvény-módosítások egyik legvitatottabb eleme ezzel kikerül a Parlament elé terjesztendő végleges adócsomagból, írja a nagytestvérünk, a HWSW.