Hírarchívum - 2014. augusztus

Mortal Kombat X - mészárlás vasárnap estére

Javában zajlik Seattle-ben a PAX Prime, ahol a NetherRealm is képviselte magát, így most új gameplay videót kaptunk a Mortal Kombat X-ről. Ezúttal Scorpion és Sub-Zero, illetve Kano és Raiden csap össze mindhalálig.

Az Activision a Take-Two-ra pályázik?

A legújabb Wall Street-i pletyák szerint az Acitivision a Take-Two bekebelezését tűzte ki célul. A Benchmark elemzője, Mike Hickey elhintette, hogy a két vállalat megpróbál betörni a filmiparba, tehát az érdekeik egyeznek.

Driveclub - a béta nem múlik el nyomtalanul

Kiszivárgott egy csokornyi screenshot és egy gameplay videó a Driveclub zárt bétájáról, amelyek azért is megérdemlik a figyelmeteket, mert teljes mértékben a valódi látványvilágot prezentálják.

The Last of Us - megérkeztek az ingyenes térképek

A hétvégén letölthetővé vált a The Last of Us legújabb frissítése, amely már tartalmazza a korábban beígért ingyenes multis térképeket. A patch a PS3-as és a PS4-es verzióhoz egyaránt elérhető.

Érkezik a bővített Total War: Rome II

Új kampányt és minden eddigi kisebb-nagyobb DLC-t tartalmazó kiadást kap a The Creative Assembly stratégiája. A Total War: Rome II Emperor Editionhöz az alapjáték tulajdonosai ingyen juthatnak hozzá.

PlayStation 4-re is megjelenik a Peggle 2

A PopCap Games puzzle játéka egy évig volt Xbox-exkluzív, a fejlesztők most bejelentették, hogy október folyamán PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a Peggle 2. Minőségi casual címről van szó, így örülünk a hírnek.

Shadow of Mordor - bemutatkozik Ratbag

Ratbag egy Uruk-hai ork, ráadásul a rusnyább fajtából. Sajnos a fickó "fontos szerepet" játszik főszereplőnk, Talion történetében, remélhetőleg a kampány egy pontján végezhetünk vele. Róla szól a következő előzetes.

Frissített rádióadók a next-gen GTA V-ben?

Úgy tűnik, a Rockstar Games a grafikai tuning mellett más területeken is újítani fog GTA V PC-s, Xbox One-os és PS4-es változatán. Természetesen ezúttal is pletykáról van szó, de úgy látszik, a rádióadók is frissülni fognak.

Dying Light - itt az első fejlesztői napló

Megérkezett az első fejlesztői napló a Dying Lightból. A Techland emberei az első videóban a mozgásról beszélnek, elmesélik, miben is lesz más a karakterünk irányítása a játékban.

Szeptemberben jön a Planetary Annihilation

Megjelenési dátumot kapott az Uber Entertainment által fejlesztett Planetary Annihilation. A Kickstarter által finanszírozott project végre révbe ért, és hamarosan megjelenik a teljes játék.