Hírarchívum - 2020. április

A Diablo II és az Unreal Engine 4 találkozása

Az Epic Games legutóbbi játékmotorjának a segítségével elkészített jól ismert Diablo II-helyszínt látva, most biztos vagyok benne, hogy sok rajongó fantáziál egy hasonló színvonalú remake-ről.

PS4-játékok, amik profitálhatnak a PS5 hardveréből

A száz legkedveltebb PlayStation 4-játékot szinte már biztos, hogy a megjelenéskor vinni fogja az új konzol, de mi a helyzet a generáció többi, nem elhanyagolható részével? Erről és hasonló kérdésekről elmélkedett a Digital Foundry csapata.

Közeleg az új Assassin's Creed-játék bejelentése?

Legutóbb idén januárban hallhatunk pletykákat az új Assassin's Creed-játékkal kapcsolatban, azóta síri csend honol a széria körül. Egy megbízható forrás most azt állítja, hogy ez hamarosan megváltozik.

Mozgásban a NieR: Reincarnation

Végre élesben, mozgás közben is láthatjuk az iOS-re és Androidra bejelentett NieR: Reincarnationt. A Square Enix felügyelete alatt készülő mobiljátékról nem sok részletet árultak el, de a szegényes infómorzsák közt érkeztek jó és rossz hírek is.

Egy hétig ingyenes a Borderlands: GOTYE

Ha eddig valami szörnyű balfogás miatt kimaradt volna a Borderlands első része, akkor most szabadon végigjátszhatjátok annak erősen felturbózott, DLC-kkel megpakolt változatát.

Felsorakoznak az XCOM: Chimera Squad ügynökei

Alig egy hét választ el minket az XCOM: Chimera Squad megjelenésétől, itt az ideje tehát, hogy jobban is megismerjük City 31 védelmezőit. A Firaxis és a 2K egy rövidke videósorozattal segít minket ebben.

Resident Evil Resistance - új hősök mindkét oldalon

Az elkövetkezendő néhány hónapban folyamatosan frissül majd a Resident Evil 3 többjátékos mellékága, a Resistance. Elsőként két új karaktert kapunk: a túlélőkhöz csatlakozik Jill Valentine, aki életét Nicholai Ginovaef nehezíti majd meg.

A hónap végén érkezik a Streets of Rage 4

Habár a nemrégiben kiszivárogtatott megjelenési dátum pontatlannak bizonyult, mégsem kell sokat várnunk a Streets of Rage 4 megjelenésére. A premier napját leleplező előzetes bemutatja a pofozkodós játék különleges játékmódjait is.

Cyberpunk 2077 témájú Xbox One X érkezik

Igaz, mi inkább már az év végén érkező új konzolokat várjuk, de azért tudnánk helyet találni a CD Projekt RED és a Microsoft közös szerelemgyermekének is. Júniusban Cyberpunk 2077 témájú Xbox One X kerül piacra limitált kiadásban.

Valorant - bemutatkozik Brimstone

Habár sokan már első kézből megismerhették a Valorant hőseit, a játék karakterbemutatói mégsem állnak le. Ezúttal a csapat veteránja, Brimstone hozza a légi támogatást.