Hírarchívum - 2020. április

Késik a Death Stranding PC-s változata

Sajnos még többet kell várniuk a PC-s játékosoknak arra, hogy átélhessék Hideo Kojima legutóbbi agymenését. A COVID-19 betett a Death Stranding-port fejlesztésének is, így az másfél hónapot késni fog.

Látványos előzetesen a Bionicle: Quest for Mata Nui

Szeretjük a rajongói játékprojekteket, így reménykedünk benne, hogy előbb-utóbb elkészül a Bionicle: Quest for Mata Nui is. A remekül festő, nyílt világú akció-RPG egy látványos trailerrel mutatkozott be.

A Nintendo belehúz a Switchek gyártásába

A Nintendo Switchre rájárt a rúd az év első hónapjaiban: megnőtt iránta a kereslet, ám ugyanekkor az ázsiai gyártás összeomlott a koronavírus miatt. A gyárak azonban már újranyitottak, így a japánok szeretnék felturbózni a legyártott konzolok számát.

Még létezik a System Shock 3, mondja az OtherSide

A System Shock 3-ról régóta nem hallottunk semmit, vagy ha mégis, akkor sem jó hírt. A játékra váró rajongókat talán megnyugtatja a fejlesztők vérszegény reakciója, hogy a projekt még mindig fut, de ennél több infót most se reméljenek.

Facebook Gaming - új mobilapp játékközvetítésre

A Facebook új mobilalkalmazással próbálja meglovagolni a játékközvetítések népszerűségét. Az egyelőre csak Androidon elérhető alkalmazás nemcsak a játékok nézését teszi lehetővé, de a streamerré válásban is segít.

Ma jelenik meg konzolokon a Stranded Deep

A Stranded Deep öt éve korai hozzáférésű PC-n, és már két éve úgy volt, hogy megkapjuk konzolokra, de az élet közbeszólt. Viszont jobb későn, mint soha, mától PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszható ez a túlélőjáték.

Super Mario Maker 2 - teljes világokat készíthetünk

A Super Mario Maker 2 utolsó nagy frissítése nem cicózik: világépítő-móddal emeli szinte teljesen új szintre a játékot. A maximum nyolc világgal és 40 pályával a saját készítésű szintjeinket voltaképp egy egyedi Mario-játékká kapcsolhatjuk össze.

Késik az új Batman-mozi is

A Warner Bros. kénytelen jó pár készülőben lévő filmje mellett az új Batman-mozit is későbbre halasztani. Az indok természetesen senkinek nem fog nagy meglepetést okozni.

Marvel's Spider-Man 2 pletykadömping

Egy azóta törölt Reddit-posztban elvileg rengeteg Marvel's Spider-Man 2-információ szivárgott ki a világhálóra. Pletykáról lévén szó a következőket tessék erős fenntartásokkal kezelni azért!

Valorant - később talán konzolokra is ellátogat

A Riot Games következő játéka eddig hivatalosan csak PC-re lett megerősítve, azonban a stúdió egyik rendezője egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy a jövőben konzolokra és mobileszközökre is elérhető legyen az FPS-ük.