Hírarchívum - 2020. április

Így lesz Dino Crisis a Resident Evil 3 remake-jéből

Azért persze nem szabad sokat várnunk ettől a nemrég érkezett rajongói modtól, de ha másra nem is, talán arra jó lesz, hogy emlékeztesse a Capcomnál a srácokat, hogy egy másik népszerű szériájuk is méltatlanul porosodik a polcon.

Elfogadnád ezt a Death Stranding témájú kabátot?

Amennyiben te is első látásra beleszerettél ebbe a Death Stranding által ihletett kabátba, van számodra egy rossz hírem. Mélyen a zsebedbe kell majd nyúlnod. És itt most nagyon-nagyon mélyre gondolok.

Az X-Force is megérkezett a Fortnite-ba

Most, hogy késik a Fortnite új évada, több időnk lesz a battle royale világában zajló kémháborúra, és Deadpool is nagyobb szerepet kap: erről árulkodik, hogy a minap megérkezett az X-Force csapata is a játékba.

Egymillió példánynál jár a GRIS

A Nomada Studio a Twitteren újságolta el a jó hírt, hogy a GRIS című játékuk mára elérte az egymillió eladott példányt. Szép eredmény ez egy független fejlesztő számára még akkor is, ha a Devolver Digital segített nekik kiadóként.

Nézzünk bele az új Guilty Gearbe!

A hétvégén tartották az új Guilty Gear zárt bétatesztjét, amely után egyből megtelt a YouTube gameplay videókkal. Mi most egy hétperces ízelítőt hoztunk nektek, amelynek a főszereplője Faust.

Filmes előzetest kapott a SnowRunner

A Saber Interactive csapata lényegében már minden aspektusából megmutatta a SnowRunnert, így tulajdonképpen csak egy olyan előzetes hiányzott, amely úgy próbál kedvet csinálni a játékhoz, mintha egy mozifilm lenne.

Ingyenes a Hitman GO mobilos változata

A Lara Croft GO-t követően a Hitman GO mobilos változatait is ingyenessé tette a Square Enix brigádja, azonban nem árt sietni a letöltéssel, mert már csak pár napig él az akció!

Jóval előrébb hozhatták a konzolbemutatókat

A pletykák szerint az E3 lefújása alaposan átrendezte a játékipari cégek marketinges terveit, így többek között a nagy konzolbemutatókat is jóval hamarabb, már májusban megejthetik majd.

Warzone - a konzolosok menekülnek a PC-sek elől

A cross-platform játék szuper dolog, hiszen eltörli a hardveres korlátokat a játékosok között, azonban megvannak a negatív oldalai is. Most épp a PC-n játszó csalók elől menekülnek a Warzone konzolos játékosai.

DOOM Eternal - letölthető a soundtrack

Az id Software közölte a jó hírt, hogy a DOOM Eternal ütős aláfestő zenéjét most már külön is letölthetjük és hallgathatjuk. Igaz, első körben csak a Collector's Edition tulajdonosai, de a többieknek sem kell sokat várniuk már.