Hírarchívum - 2020. április

3,5 millió példánynál jár a Final Fantasy VII Remake

A jelek szerint nem csak a kritikusokat, de a játékosokat is meggyőzte a Final Fantasy VII felújított változata, az ugyanis a Square Enix elmondása alapján már az első napokban elérte a 3,5 millió eladott, illetve leszállított példányt.

Életjelet adott magáról a Wild

Emlékeztek még Michel Ancel új játékára? A Wild felől évek óta nem hallottunk semmit, a minap viszont felkerült a hivatalos weboldalára néhány új concept art, ami arról árulkodik, hogy még nem mondtak le róla teljesen.

A Venom folytatása is átcsúszott jövőre

Noha egy ideig úgy tűnt, a Sony az eredeti terveknek megfelelően idén októberben küldi majd mozikba a Venom második részét, a minap bejelentették, hogy csak jövő júniusban számíthatunk a filmre.

Próbaverziót kapott a The Division 2

Habár a Warlords of New York kiegészítő érkezése előtt rendkívül olcsón hozzá lehetett jutni a játékhoz, ha még mindig nem játszottál a The Division 2-vel, ajánljuk a figyelmedbe a most élesedett próbaverziót!

The Mandalorian - jöhet a harmadik évad is

Lapértesülések szerint alig ért véget a The Mandalorian második évadának forgatása, már meg is kezdődtek a folytatás munkálatai: úgy tűnik, a Disney egy darabig nem eresztené el Mando és Baby Yoda kezét.

Ilyen gép kell a Microsoft Flight Simulatorhoz

Az új Microsoft Flight Simulator kifejezetten nagy érdeklődésre tart számot a játékosok körében, ami persze nem meglepő, hiszen az Asobo csapata lenyűgöző részletességű szimulációt ígér. Lássuk, hogy min fog ez futni!

American Truck Simulator - nyújtsuk ki a lábunkat!

Néha nem kell más, csak egy hatalmas 18 kerekű, meg a végtelen országút. Jókora frissítést kapott az American Truck Simulator: az 1.37-es update teljesen átdolgozott hangokkal és körbesétálható garázzsal csábítja vissza a sofőröket.

Desperados III - megvan a pontos dátum

Már szinte hallani a poros földúton átgördülő ördögszekér hangját: végre új trailert, és vele együtt fix megjelenési dátumot kapott a Desperados III. Itt az idő tehát, hogy felnyergeljük a lovat és revolvert ragadjunk, hiszen vár minket John Cooper bandája.

Egyjátékos kampánnyal tér vissza az Artifact

Habár az Artifact az utóbbi évek egyik legnagyobb mellélövéseként íródott be a Valve jegyzőkönyvébe, Gabe Newell bandája mégsem engedi el a digitális kártyajátékot. A 2.0-s változat egyjátékos sztorimóddal segítené a betanulást.

Dráma a DOOM Eternal soundtrackje körül

A napokban a játékon kívül is megjelent a DOOM Eternal soundtrackje, Mick Gordon eszelős riffjei azonban meglepően lapos végleges audiomixet kaptak az albumon. Az ausztrál zeneszerző igyekszik elhatárolódni a Bethesdától.