Hírarchívum - 2020. április

A San Diegó-i Comic-Cont is lefújták

Habár a szervezők reménykedtek benne, hogy megtarthatják, az imént bejelentették, hogy lefújják az idei San Diegó-i Comic-Cont. A látogatók és a kiállítók is visszakérhetik a pénzüket.

Ingyenesen játszható a Total War: Warhammer II

Ingyenhétvégézik a Total War: Warhammer II, ennél jobb alkalmat tehát nem is találhatnál arra, hogy kipróbáld a Creative Assembly nagyszerű stratégiai játékát. Eközben természetesen akciósan kapható a cím és az összes DLC-je is.

Ma kezdődik a PC-s Halo 2: Anniversary tesztelése

Gőzerővel adagolja a Halo: The Master Chief Collection PC-s portjait a 343 Industries, az első rész megjelenése után nem sokkal már kezdetét is veszi a Halo 2 bétatesztelése.

Elhalasztották a PES 2020 EB-kiegészítőjét

Miután az Európa-bajnokságot csak jövőre rendezik meg, ráadásul a Konami is kénytelen volt bezárni a japán irodáit, csúszni fog a PES 2020 EB-kiegészítője. A csomag eredetileg április végén jelent volna meg.

HWSW: Bemutatkozott az új iPhone SE

Az iPhone 11 Próból megismert vas költözik az iPhone 8 házába: itt az Apple eddigi legjobb ár-érték arányú okostelefonja, írja nagytestvérünk, a HWSW. Bemutatkozott az új iPhone SE.

Hivatalos: csak online rendezik meg a Gamescomot

Miután szerdán a német kormány meghosszabbította a tömegrendezvények tilalmára vonatkozó rendeletét, a Gamescom szervezői formálisan is bejelentették: az idei eseményre csak digitális formában kerül sor.

Nyílt bétát tart a Switch-exkluzív Ninjala

A switchesek egy akciódús, de mindenki számára ingyenesnek ígérkező brawlert próbálhatnak ki április 28-án és 29-én a Ninjala képében. A játék egy hónappal a megjelenés előtt kapja meg a nyílt bétáját.

Nintendo Switchre is várhatjuk a Jump Force-t

Az anime-imádók valószínűleg felfigyeltek már a tavaly megjelent Jump Force-ra, amely minden idők egyik legnagyobb crossovere. Az ötvennél is több karakterből álló játékot Nintendo Switchen is nyomhatjuk majd, jó esetben még idén.

Idős esportolókról forgat filmet a Ubisoft

A Ubisoft, azon túl, hogy egyengeti a játékai filmadaptációinak útját, szeret mozgóképes módszerekkel mesélni a videojátékipar különböző aspektusairól is. A következő filmet a Silver Snipers nevű csapat ihlette.

Itt az Observer: System Redux bemutatkozóvideója

A bejelentés alapján most már végképp egyértelmű, ha a cím nem volt eddig is árulkodó: a System Redux nem a 2017-es játék folytatása, hanem az újgenerációs remasterje. De a friss vizualitáson túl részben új történetet is ígérnek a készítők.