Hírarchívum - 2020. április

Rocket League - gólkereső rakétával focizhatunk

Nem lenne könnyebb a foci is, ha a labda pontosan tudná, hová kell mennie? A Rocket League új, időleges játékmódjában betekintést nyerhetünk ebbe a világba: a labda rakétaként száguld a kapu felé, mindegy, merre rúgjuk.

Utolsó előzetesen a Fallout 76: Wastelanders

Egy hét sincs már hátra a Fallout 76 következő kiegészítőjéig, a sok újdonsággal kecsegtető Wastelandersig. A Bethesda egy utolsó megjelenés előtti előzetessel melegíti be a népet.

Blizzard: mérlegeljük, mi legyen a BlizzConnal

Egyre-másra halasztják el vagy fújják le a játékos eseményeket, és még nem látni, mikor lesz vége a koronavírus-járványnak. A Blizzard azt írja, korai még biztosra mondani, mi lesz a novemberi BlizzCon sorsa, de több forgatókönyvvel is készülnek.

Augusztusig csúszik az Amazon New Worldje

Az Amazon kénytelen eltérni a korábbi terveitől, ugyanis a koronavírus-járvány miatt nem úgy halad a New World fejlesztése, mint szerette volna. A beharangozott májusi startból így nem lesz semmi, augusztus végén jelenik csak meg a játék.

Videojátékként folytatódik a Cannibal Holocaust

Ruggero Deodato nevét talán leginkább az 1980-as botrányfilmje, a Cannibal Holocaust tette ismertté. Az olasz rendező most összefog egy videojáték-stúdióval, hogy kannibálos trilógiájának folytatását játékként készítse el.

Két kézzel szórja a játékokat az Epic Games Store

Nagyon vigyáznak a srácok az Epicnél, hogy legyen mivel játszanunk a karantén ideje alatt. Nyomozás és rettegés vár ezen a héten ránk, de a jövő heti felhozatal is impozánsra sikerült.

Minden jól halad a Cyberpunk 2077 fejlesztésében

A barátságtalan körülmények ellenére is, minden a tervezettek szerint halad a CD Projekt RED következő játékának a készületeiben. Örömteli hír ez, főleg annak tükrében, hogy mennyi más cím csúszik bizonytalan ideig manapság.

Újabb Silent Hills-életjelek lennének ezek a képek?

Lassan már akkor sem fogjuk elhinni, hogy megjelent a Silent Hills, amikor azt már a saját képernyőinken fogjuk játszani. Kitartóan reménykedni azért persze még mindig szabad.

PC-re látogat a Crash Team Racing: Nitro-Fueled?

Lehet, hogy hamarosan már PC-n is driftelgethetünk Crash Bandicoottal és díszes kompániájával? A Spyro- és Crash-trilógia remake-ei után meg lennénk lepődve, ha csak valaki félregépelt volna a home office-ban.

The Last of Us: Part II - digitálisan se érkezik előbb

Öt lehetséges indokot szedett össze egy cikken belül a VG247, hogy miért felesleges abban reménykednünk, hogy a Sony legalább a PS Store-on keresztül elérhetővé teszi a játékot május végén.