Hírarchívum - 2020. április

A Dark Soulsból merít a Godfall

A Godfallt eddig a bemutatkozóvideójából és egy kiszivárgott, belsős anyagból ismertük csupán. Néhány új információnak hála megtudtuk, hogy a játékmenet főleg a Dark Soulshoz és a Monster Hunter Worldhöz hasonlítható.

Danger Scavenger - cyberpunk roguelike közeleg

A cyberpunk-téma nagyon pörög, a lehető legtöbben igyekeznek meglovagolni a népszerűségét. A Danger Scavenger a következő próbálkozó, meglátjuk, hogy az izometrikus roguelike mivel tud szolgálni.

Ártottak a szóló játékosok az Apex Legendsnek

Az Apex Legendset csapatjátéknak tervezték, mégis sokan szeretnék, ha egyedül is nekiveselkedhetnének a battle royale-mókának. A Respawn szerint azonban a szóló játékosok több kárt tesznek, mint hasznot.

AAAA-címen dolgozik a Dead Space alkotója

Nincs elírás a címben, Glen Schofield tényleg úgy véli, hogy a következő játékuk túlmutat azon, amit egy AAA-játék nyújtani tud. Az alkotás a PUBG univerzumában játszódik, és történetközpontú lesz.

A Gulliver utazásai ihlette a MicroMant

Ha akkora vagy, mint egy hangya, az egész világ óriási kihívássá válik - ezen az elven készül a MicroMan. A lengyel Glob Games Studio humorral teli, szokatlan perspektívájú játékot ígér.

Megérkezett a Stadia ingyenes változata

Sajnos Magyarországon továbbra sem elérhető a Google felhőalapú szolgáltatása, de a támogatott országok lakói mától ingyenesen is hozzáférhetnek a Stadiához. Az új felhasználók két hónap Stadia Pro-előfizetést is kapnak.

Brit toplista: csak második lett a Resident Evil 3

Hiába a bezártság, továbbra is szárnyalnak a dobozos eladások az Egyesült Királyságban. Két új cím is felkerült az e heti top 10-es listára, de valódi trónfosztásra nem került sor.

Bemutatkozott az Observer: System Redux

Az év eleje óta tudjuk, hogy a Bloober Team a 2017-es Observer folytatásán dolgozik, ma pedig egy címet és egy rövid teasert is kaptunk. De biztosan új rész lesz az Observer: System Redux?

E3 2021: Jövőre sem áll színpadra a Microsoft

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a koronavírus ütheti az utolsó szöget a lassan haldokló E3 koporsójába. Az idei rendezvényt érthető okokból törölték, de a Microsoft már a jövő évi rendezvényen sem bérel színpadot.

Microsoft Flight Simulator - a többjátékos módról

Egyre ígéretesebbnek tűnik a Microsoft Flight Simulator. A PC-re és Xbox One-ra megjelenő repülős játékban nem elég, hogy az egész bolygót berepülhetjük, de találkozhatunk a világ összes virtuális és valódi pilótájával is.