Hírarchívum - 2020. május

Júliusban jön a Marvel's Iron Man VR

A Marvel's Iron Man VR megjelenését még a The Last of Us: Part II-val együtt halasztották el, Vasember kalandja azonban egészen eddig nem kapott új premierdátumot. Most ezt is kipipálhatjuk.

A Ghost of Tsushimára fókuszál az új State of Play

Csütörtök este újabb epizóddal jelentkezik a State of Play, ezúttal azonban játékspecifikus adással készül a Sony, kizárólag a júliusban megjelenő Ghost of Tsushimáról lesz szó.

Felújítják az első két Tony Hawk-játékot

Pletykálták már egy ideje, hogy az Activision újra elővenné az első két Tony Hawk's Pro Skatert, nem sokkal ezelőtt pedig be is mutatkozott a két remasterből álló gyűjtemény, a Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2.

Most már szinte bármin elfut a Disco Elysium

Ha eddig csak az akadályozott meg a tavalyi év egyik legnagyszerűbb játékának kipróbálásában, hogy nem volt elég erős géped hozzá, van egy jó hírünk: az új frissítés után gyakorlatilag bármin elfut a Disco Elysium.

Assassin's Creed - a Vikings zeneszerzője is besegít

A történelem egy újabb darabkáját dolgozza fel az Assassin's Creed: Valhalla, a Ubisoft pedig nem bízta a véletlenre a zenei aláfestés elkészítését: leigazolták a Vikings zeneszerzőjét, Einar Selviket is.

PlayStation Studios - Sony-csapatok, gyülekező!

Csigatempóban, de azért adagolja a bejelentéseket a Sony a jövőbeli terveivel kapcsolatban: ma például bemutatkozott a PlayStation Studios márka, aminek a logója minden saját fejlesztésű játékán ott feszít majd.

Nem, nem októberben érkezik a PlayStation 5

Közérdekű közlemény: a nem sokkal ezelőtt felröppent hírekkel ellentétben nem októberben kerül boltokba a PlayStation 5. Legalábbis a Sony szerint hibás az egyik álláshirdetésében felbukkant dátum.

Hűségprogramot indíthat a Steam

Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, de az általában megbízható infókat szállító SteamDB üzemeltetői szerint hűségprogramot indíthat a Steam: a felhasználók pontokat gyűjthetnek, amelyekért cserébe jutalmakat kapnak majd.

Pokémon ihlette játék a Cassette Beasts

A Temtem után egy újabb játék bukkant fel, ami nem titkoltan a Pokémon-sorozatból táplálkozik. A Cassette Beasts nyílt világot és körökre osztott harcokat ígér, a harcoló lényeket pedig fuzionálhatjuk is, hogy izgalmas kombókat hozzunk létre.

Guerrilla Collective - összefognak az indie-k

Számos független fejlesztő és kiadó fog össze a Guerrilla Collective lobogója alatt, hogy egy háromnapos online rendezvény alatt híreket, demókat, előzeteseket szállítsanak nekünk a nyáron.