Hírarchívum - 2020. május

Augusztusban jelenik meg a Serious Sam 4

Ne mondjátok, hogy nem telt el gyorsan az a hét év, ami a Serious Sam 4 bejelentése óta telt el! Akárhogy is, a készítők a minap megerősítették, hogy a játék augusztusban kerül boltokba.

Justice League - jövőre jöhet a Snyder Cut

Még mozikba sem került a Justice League, a rajongók már tudták, hogy létezik egy olyan - persze sokkal jobb - verzió a filmből, amit az időközben távozó rendező, Zack Snyder rakott össze. A Snyder Cut kiadásáért indított mozgalom végül célt ért.

The Last of Us: Part II - a játékmenetről bővebben

A The Last of Us: Part II megjelenése előtti utolsó nagy hajrában egy hetente jelentkező videósorozatot indított a Sony és a Naughty Dog. A mai epizódban a játékmenetről mesélnek bővebben a fejlesztők.

Minden, amit a Desperados III-ról tudni érdemes

Nem kell veterán pisztolyhősnek lennünk ahhoz, hogy a Desperados III mesterévé váljunk. Nincs már messze a megjelenés sem, így a Mimimi Games és a THQ Nordic összedobott egy tartalmas videót, ami alaposan kivesézi a játék mechanikáit.

Ilyen lesz a Ghost of Tsushima moralitásrendszere

Szamuráj vagy szellem? Kétféleképp közelíthetjük meg a csatákat a Ghost of Tsushimában, s habár a választásunk a történetre is kihat majd, a Sucker Punch mégsem skatulyáz be minket egy szigorú rendszer keretei közé.

Hunt: Showdown - élesedett a konzolos crossplay

Xbox One-on és PlayStation 4-en is befutott a Hunt: Showdown 1.3-as frissítése, ezzel együtt pedig lehetővé vált a platformok közti játék opciója. A patch új ellenfeleket is hozott, és jelentősen átdolgozta a fegyverek erőegyensúlyát.

A negyedik szülinapját ünnepli az Overwatch

És ahogy az ilyenkor lenni szokott, visszatért az Overwatch Anniversary Event is. A három héten át tartó eseménysorozat visszahozza az összes időszakos játékmódot, és tartogat egy halom kozmetikai különlegességet is.

Megvan az idei Call of Duty címe?

Call of Duty: Black Ops Cold War - ez állhat az ősszel érkező játék dobozán. Megbízhatónak elkönyvelt szivárogtatók és a Warzone legújabb újdonságai is azt sugallják, hogy a Treyarch visszatér a közkedvelt sztorivonalhoz.

Launch traileren a The Wonderful 101: Remastered

Amerikában már elérhető, hozzánk pedig pénteken érkezik a The Wonderful 101 remasterelt kiadása, ennek apropóján meg is kaptuk hozzá az elmaradhatatlan launch trailert. Csekkoljátok!

Destroy All Humans! - nagy lépés az emberiségre

Egy rövid, gameplay jelenetekkel tarkított kedvcsináló érkezett a Destroy All Humans! felújított változatához. A trailer a Turnipseed Farmra kalauzol el bennünket, innen indulnak majd a kalandjaink.