Hírarchívum - 2020. május

Barátságos traileren a Mortal Kombat 11: Aftermath

Hamarosan megjelenik a Mortal Kombat 11 történetét tovább bővítő DLC, az Aftermath. Most ebből a kiegészítőből érkezett egy rövid videó, amely megmutatja, hogy a sorozat nem csak a brutális kivégzésekről szól.

Megjelent a Dungeons 3 - Complete Collection

Gonosznak lenni ismét jó. A Dungeon Keeper egyik legsikeresebb szellemi örököse, a Dungeons 3 megkapta legteljesebb kiadását, így most keresve sem találnánk jobb alkalmat, hogy fejest ugorjunk a gonoszkodásba.

50 gigát telepít a Ghost of Tsushima

A legutóbbi State of Play után frissült a Ghost of Tsushima adatlapja a PlayStation Store-on, így megtudhattuk azt is, hogy mennyi helyet érdemes szabadon tartanunk a megjelenés napján.

Utólag kibővülhet a Tony Hawk's Pro Skater 1+2

A felújított Tony Hawk-játékokon dolgozó Vicarious Visions megerősítette: az első két részt tartalmazó csomag minden eredeti tartalmat magába foglal majd. Később azonban érkezhetnek még extrák, s szó esett a crossplay-támogatásról is.

Szabadon modolható a Half-Life: Alyx

Egész biztos, hogy nem itt tartana ma a Valve a modderek nélkül, így a vállalat most ismét visszaad a közösségnek. Elérhetővé vált az a VR-os fejlesztői eszköztár, amivel teljesen zöld utat kapnak a Half-Life: Alyx modjai.

Ingyenes próbahetet tart a Star Citizen

Az Invictus Launch Week néven futó virtuális légi parádé keretein belül újra megnyílnak a Star Citizen kapui a nagyérdemű előtt. Több mint egy héten át próbálgathatjuk ingyenesen a permanens fejlesztés alatt álló játék űrhajóit.

Nevet váltott a Mojang

Ma már szinte rá sem lehet ismerni arra a stúdióra, ami 2009-ben Markus "Notch" Persson garázsában látott napvilágot. A 2020-as évekre némileg módosított névvel és új arculattal készül a Mojang.

Deep Rock Galactic - betáblázva az ütemterv

Még ki sem heverhettük a Deep Rock Galactic megjelenését, a Ghost Ship Games máris megosztotta a játék frissítéseinek ütemtervét. Az év végéig három nagy frissítést kapnak az űrtörpök.

Augusztusban érkezik a PGA Tour 2K21

A 2K Sports a korábbi ígéretének megfelelően részleteiben is bemutatta a PGA Tour 2K21-et a héten, az első információk mellé némi látnivalót is kaptunk az augusztusban megjelenő golfjátékhoz.

Változik az Unreal Engine üzleti modellje

Az ötödik generációs Unreal Engine bemutatásával párhuzamosan azt is bejelentette az Epic Games, hogy változik a motor üzleti modellje. Az új felállás jóval egyszerűbb és nagyvonalúbb.