Hírarchívum - 2020. május

Élőhalottak seregét irányítjuk a The Unlivingben

A RocketBrush Studio első játéka egy roguelite-stratégia hibrid lesz, amelyben egy nekromantával kell meghódítanunk a véletlenszerűen generált világot. Nem leszünk persze egyedül, a halottakat feltámaszthatjuk, és sereget toborozhatunk belőlük.

Rendkívül népszerű volt a Valorant bétája

Jövő héten válik elérhetővé a Valorant végleges változata, a Riot pedig úgy gondolta, ennek apropóján összegzi a bétateszt számait. Ezzel párhuzamosan az FPS egyik új karaktere is bemutatkozott.

Launch traileren a definitív Xenoblade Chronicles

Péntek óta kapható az eredetileg Wii-re megjelent Xenoblade Chronicles újrakiadása, ennek apropóján pedig egy launch trailert is összeállított nekünk a Nintendo és a Monolith Soft.

Kapható az Aeronautica Imperialis: Flight Command

A Warhammer 40.000-univerzumban játszódó Aeronautica Imperialis társasjáték friss kiadásának hullámait több játékfejlesztő is meglovagolja majd - elsőként itt a Flight Command a Binary Planets csapatától.

Hamarabb érkezik a Factorio végleges kiadása

A Wube Software bejelentette, hogy a tervezettnél már hetekkel korábban kiadják a Factorio végleges változatát. Nem rossz hír ez egy olyan címnél, amely négy éve élvezi az Early Access vendégszeretetét!

Call of Duty: Warzone - párban szép az élet

Ismét frissült a Call of Duty: Warzone, sokak örömére most már akár párosával is belevághatunk a battle royale-mókába. A készítők ráadásul egy dupla XP-s hétvégével fejelik meg mindezt.

Minecraft Dungeons - júliusban jön az első DLC

Ahogy azt a tesztünkben is kifejtettük, a Minecraft Dungeons egyik legnagyobb hiányossága az, hogy a történetnek idejekorán vége szakadt. A Mojang máris betárazta a sztorimódot bővítő DLC-ket.

Először repeszt élesben a NASCAR Heat 5

Örülhetnek az amerikai motorsport szerelmesei, hiszen idén sem maradunk újabb NASCAR Heat-epizód nélkül. A nyár közepén érkező versenyjáték most először mutatta meg magát valódi gameplay-felvételeken.

VR-játék készül a Star Wars-vidámparkok alapján

A Star Wars: Vader Immortal alkotói egy újabb VR-játékot álmodtak meg a messzi-messzi galaxisban. A Tales from the Galaxy's Edge a Kaliforniában és Floridában található vidámparkok helyszínén játszódik majd.

Részletes bemutatón a League of Legends: Wild Rift

A Riot Games nem hanyagolta el a League of Legends mobilos változatát. A mai, részletekbe menő videóbemutató arról árulkodik, hogy a Wild Rift a PC-s nagytesójához hasonló élményt nyújt majd.