A Capcom elárulta, mely franchise-ai a legnépszerűbbek

Megtudhattuk, hány darabot adtak el a Monster Hunter-, a Resident Evil-, a Street Fighter-, a Devil May Cry- és a Dragon's Dogma-játékokból.

Befutottak az első fotók a Fallout-sorozat forgatásáról

A múlt hónapban kezdetét vette az Amazon megrendelésére készülő Fallout-sorozat forgatása, a minap pedig az első képek is befutottak a díszletről.

Visszatérhetnek a digitális boltokba a tavaly eltűnt Metal Gear Solid-játékok

Tavaly a Metal Gear Solid 2 és a Metal Gear Solid 3 kikerült a digitális boltok kínálatából a lejárt licencek miatt. A Konami ma a játékszéria születésnapját ünnepli, és emellé jelentette be, hogy készül az árusítás folytatására.

A Games with Gold leállhat az Xbox 360-játékok ajándékozásával

Úgy néz ki, hamarosan egy korszak érhet véget az Xbox Live Gold-előfizetők számára, a Games with Gold havonta frissülő kínálatából ugyanis el fognak maradni az Xbox 360-játékok.

Idén is hatalmas siker volt a Summer Games Done Quick

Nyári hőség ide vagy oda, idén sem lazsáltak a Summer Games Done Quick speedrunnerei. Az egyhetes rendezvénysorozat több mint 3 millió dollárnyi adományt gyűjtött jótékony célra.

Jövőre kap remake-et a Lollipop Chainsaw

A múlt hónapban már hallottunk hasonló híreket, mára azonban hivatalossá vált: 2023-ban modern remake-et kap Suda51 eszement zombis játéka, a Lollipop Chainsaw.

Újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel a Ubisoft

Idén már másodjára tart nagytakarítást a Ubisoft. A kiadó bejelentette, hogy hamarosan újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel, és leállítja azok szervereit.

Íme, a Games with Gold júliusi kínálata

A forró júliusi melegben sem maradnak el a Games with Gold ajándékai. Az Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetés mellé ezúttal is négy játékot ad örökbe a Microsoft.

Indul az idei Summer Games Done Quick

Az elmúlt pár évben csak virtuális eseményként tartották meg a Games Done Quick rendezvényeit, a mai nappal induló speedrunner-maraton azonban már élő eseményként tér vissza.

Visszatért a Lollipop Chainsaw - bármit is jelentsen ez

A jelek szerint új kiadónál kötött ki a Lollipop Chainsaw, a cég vezetője pedig be is jelentette, hogy a cím "visszatért". Azt viszont még nem tudjuk, hogy ez mit jelent valójában.

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.

Elhagyja a 343 Industriest a Halo Infinite vezető tervezője

Újabb vezető pozícióban lévő személy hagyja el a Microsoft egyik legfontosabb stúdióját, a Halo-játékokat készítő 343 Industriest.

Zenei albummal ünnepli a Max Payne 3 tizedik évfordulóját a Rockstar

A Max Payne 3 ma ünnepli a megjelenésének tizedik évfordulóját, amiről a fejlesztést végző Rockstar sem akart elfeledkezni. Egy eddig ki nem adott dalokat is tartalmazó, új zenei albummal emlékezik meg a jeles dátumról.