Call of Duty: Warzone PC, PS4, XBOXONE

Önállóan is futtatható, free-to-play battle royale-módot kapott a Call of Duty: Modern Warfare.

Frissítve: Warzone - átalakul Rebirth Island

Jókora változtatásokra számíthatnak a napokban a Call of Duty: Warzone játékosai. A hírek szerint a battle royale-játék kisebb, pörgősebb pályája, a Rebirth Island hamarosan komoly ráncfelvarrást kap.

Készül a Call of Duty: Warzone mobilos változata

Igaznak bizonyultak a tavaly szárnyra kapó híresztelések: az Activision tényleg azon dolgozik, hogy mobileszközökre is elkészítse a Call of Duty: Warzone-t. Már meg is kezdték a toborzást hozzá.

A hétvégén ingyen DLC-vel várnak a CoD-játékok

Az Activision szeretné megköszönni a Call of Duty: Vanguard és a Warzone játékosainak, hogy türelmesek voltak a legutóbbi, elhalasztott szezonnal, ezért a hétvégén egy ingyenes bundle-t kínál nekik beszerzésre.

Hivatalos: jön a Modern Warfare 2 és az új Warzone

A pletykákat követően a minap hivatalosan is megerősítette az Activision, hogy az idei Call of Duty a 2019-es Modern Warfare folytatása lesz, és már az "új Warzone-élmény" is készül az Infinity Wardnál.

Microsoft: multiplatform marad a Call of Duty

Az üzlet méretét tekintve nem olyan meglepő, hogy még mindig érzékeny téma az Activision Blizzard felvásárlása, ezért a Microsoft minden korábbinál egyértelműen kijelentette: a Call of Duty multiplatform cím marad.

Call of Duty - készüljünk a vegyi hadviselésre!

Befutott a Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone második szezonját beharangozó kedvcsináló, miközben az is kiderült, mi mindent kínál majd a következő évad.

Activision Blizzard: nem teltek jól az ünnepek

Az Activision Blizzard közzétette a legutóbbi pénzügyi negyedév jelentését, ami alapján a legtöbb részleg nem az elvártak alapján teljesített. Beszámolt új tervekről is, mint a következő Call of Dutyról vagy egy mobilos Warcraftról.

A Call of Duty-filmben szerepelhet Dwayne Johnson

Dwayne Johnson nemrég örömmel újságolta el, hogy újabb játékadaptációban kapott szerepet: a legutóbbi szóbeszédek szerint a rejtélyes projekt nem más, mint a Call of Duty adaptációja.

Pár évig még biztos CoD-ozhatunk PlayStationön

Alaposan bevásárolt a Microsoft, ezzel pedig egy pillanatra bizonytalanná vált a Call of Duty-játékok sorsa a Sony platformjain. Phil Spencer megígérte, hogy tiszteletben tartják a meglévő megállapodásokat - no, de mit is jelent ez?

Véget érhet a Call of Duty éves megjelenési ciklusa?

Komoly változtatásokat hozhat a Microsoft és az Activision Blizzard dealje. A Bloomberg értesülései szerint a Call of Duty fejlesztőstúdiói szívesen lassítanának a 2005 óta futószalagon érkező széria megjelenési ciklusán.