Call of Duty: Black Ops - Cold War PC, PlayStation, Xbox

A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.
1601535600

Black Ops: Cold War - megmozdulnak a holtak

A Call of Duty: Black Ops - Cold War sem marad zombik nélkül, az új előzetes pedig a sztoriba is rövid bepillantást enged. A Treyarch srácai minden eddiginél jobb játékélményt ígérnek.
1601373600

Holnap mutatkoznak be az új Black Ops zombijai

A Call of Duty: Black Ops - Cold War bejelentése óta tudjuk, hogy a játékban visszatér a zombimód, sőt nem is olyan rég teaselték nekünk a készítők, hogy hamarosan mozgás közben is láthatjuk a holtakat. Holnap lesz a nagy nap.
1600495200

Black Ops Cold War - elindult az alfa, közeleg a béta

A tegnapi délután folyamán elindult a Call of Duty: Black Ops - Cold War első nyilvános próbaköre PlayStation 4-en, de szerencsére mindenki más is lehetőséget kap majd arra, hogy a premier előtt kipróbálja a játékot.
1600333449

Black Ops: Cold War - nézzünk bele a kampányba!

A többjátékos módot már láthattuk, így végre eljött az ideje, hogy belenézzünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War sztorimódjába is. A CIA titkos kommandósai alaposan felforgatják Trabzon repterét.
1599678360

Mozgásban a Black Ops - Cold War multiplayere

Az ígéreteknek megfelelően az este folyamán bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops - Cold War többjátékos szegmense. Búcsúznak a specialisták, visszatér a klasszikus minimap, és egy 40 fős játékmódot is kapunk majd.
1599055200

Trailercsokor az NVIDIA bemutatójáról

Ahogy az lenni szokott, az NVIDIA egy marék játékelőzetest is betárazott a bemutatójára, hogy így illusztrálja, mi mindenre lesznek jók a legújabb videokártyái. Mutatjuk őket.
1598857200

James C. Burns szomorú, hogy nem lehet Woods

A nemrég bemutatkozott Call of Duty: Black Ops - Cold War-előzetesekben jó pár ismerős arc visszaköszönt, amikor azonban kinyitották a szájukat, a vájt fülűek kiszúrhatták, hogy valami nem stimmel.
1598713200

Kell majd bőven hely a Black Ops - Cold Warnak is

A Call of Duty: Modern Warfare rajongóinak annyira talán nem nagy meglepetés a hír, de az idei rész is bődületes mennyiségű szabad helyet fog megkövetelni magának a merevlemezünktől.
1598552580

Eligazításon a Call of Duty: Black Ops - Cold Warral

A Call of Duty: Black Ops - Cold War nyitotta meg a Gamescom Opening Night Live-ot, a fejlesztők egy átvezetővideóval készültek az eseményre, amelyben még Ronald Reagan is feltűnik.
1598466246

Traileren a Call of Duty: Black Ops - Cold War

A várakozásoknak megfelelően megérkezett a Call of Duty: Black Ops - Cold War első igazi előzetese. A november közepén érkező játék az eredeti Black Ops történetét folytatja majd, így feltűnik benne Mason, Woods és Hudson is.