Call of Duty: Black Ops - Cold War PC, PlayStation, Xbox

A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.
1598367600

Friss infók szivárogtak ki az új Call of Dutyról

Már csak egyetlen napra vagyunk a Call of Duty: Black Ops - Cold War formális bejelentésétől, így egyre több újdonságot tudunk meg a népszerű FPS-sorozat következő részéről. Ezeket most össze is gyűjtöttük egy nagy hírcsokorba.
1598274000

Marad a Battle.neten a Black Ops - Cold War

Ha valaki abban bízott, hogy az idei Call of Duty PC-s változatát a Steamen, esetleg az Epic Games Store-on keresztül is eléri majd, csalódni fog: a Blizzard hírlevele szerint az új rész is Battle.net-exkluzív marad.
1597952460

Frissítve: Teaser videón az új Call of Duty

Megkapta az első hivatalos teaser előzetesét a legújabb Call of Duty-rész, a Black Ops - Cold War. Igaznak bizonyultak a pletykák, a Treyarch ismét a hidegháborús érába repíti vissza az FPS-szériát.
1597154400

Call of Duty - egy újabb teaser jött bejelentés helyett

Lendületesen robogunk az augusztus közepe felé, és még mindig nem tudunk túl sok konkrétumot az idei Call of Duty-epizóddal kapcsolatban, amely várhatóan októberben vagy novemberben fog megjelenni.
1596805200

Hétfőn jelenthetik be az idei Call of Dutyt

Ha a szokásos októberi-novemberi premierrel számolunk, az utolsó utáni pillanatig húzta az Activision az új Call of Duty bemutatását, a jelek szerint azonban hétfőn megtörheti a csendet a kiadó.
1595743200

Egy zacskó chips buktatta le az új Call of Dutyt

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, valóban Call of Duty: Black Ops - Cold War címmel érkezhet a Treyarch év végi lövöldéje. Arra persze mi sem számítottunk, hogy épp egy Doritos chipses zacskó buktatja majd le a játékot.