World of Warcraft: The Burning Crusade

Hol volt, hol nem volt.....mikoron a "lángoló legio" pusztító vereséget szenvedett a Hyjal hegy lábánál. De nem adták fel, és az Azeroth faj elkezdte az egykoron szertefoszlott életének újraépítését...
1292081700

Még 20 évig uralkodik a World of Warcraft?

Kedden jelent meg a World of Warcraft harmadik kiegészítő lemeze, a Cataclysm, mely azonnal végigtarolt a piacon, és újra megerősítette az egyébként is egyeduralkodó MMORPG pozícióját. Mi a jövő a Blizzard számára? Ki fog majd tudni ennek a sikernek a nyomába érni?
1291654794

Androidos telefonon zakatol a World of Warcraft

Ez az idő is eljött: olyan játékokkal játszhatunk hamarosan a mobiltelefonjainkon, amelyekről még álmodni sem mertünk volna, ezt pedig a GameString bemutatója is bizonyítja. A srácok egy HTC Desire készüléken World of Warcraftoznak, persze nyilván egy kis trükk segítségével.
1291459537

Újabb World of WarCraft: Cataclysm trailer

Az új kiegészítő alaposan megváltoztatja Azeroth világának kinézetét, úgy látszik, a harmadik expanzióra való felkészülés a végső stádiumába lépett. A Blizzard a meglévő klienst is frissítette, ekképpen a Keleti királyság és Kalimdor területe már teljes átalakuláson ment át.
1290673800

World of Warcraft akciók november végéig

Még két hét és elindul a World of Warcraft eddigi legnagyszabásúbb kiegészítője, a Cataclysm. A fejlesztők ezerrel készülnek, lezárták a hónapok óta tartó bétatesztet, és most egy utolsó nagy akciót hirdettek. Ha el szeretnéd kezdeni a játékot, nincs ennél jobb ajánlat.
1290004800

Bővül a Blizzard főhadiszállása

A Blizzard Entertainment központja Kaliforniában eddig sem tartozott a kifejezetten kicsi komplexumok közé, ám ahogy a cég növekszik, a vezetőség úgy döntött, hogy a munkaterületnek is növekednie kell. A Blizzard ezért megveszi a szomszédos épületeket is.
1288951249

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.
1288075092

A Blizzard besegítene a Bungie MMO-jába

A World of WarCraft fejlesztője az EDGE magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy szakértelmükkel szívesen besegítenének a Bungie-nak a készülő MMO-juk munkálataiba. A WoW designjáért felelős vezető, Rob Pardo szerint bár a Halo-fejlesztői újoncok az Activision családban, online játék készítésekkor érdemes megfogadniuk a nagy öregek tanácsát.
1287927954

World of Warcraft - BlizzCon 2010 összefoglaló

Számomra minden BlizzCon leginkább érdekes részei azok, ahol a fejlesztők beszélnek arról, hogyan készítették el a játék egyes részeit. A World of Warcraft esetében persze minden fontosabb szekció képviselteti magát a művészektől a game designerekig.
1287915337

DOTA-val és más modokkal bővül a Starcraft II

StarJeweled, Left 2 Die, Aiur Chef és Blizzard DOTA - mintha ezek a nevek ismerősek lennének valahonnan! Bár a legtöbbnek sok köze eddig nem volt a Starcraft-univerzumhoz, a Blizzard modifikációi révén a legnépszerűbb Starcraft II-es játékmódok közé avanzsálhatnak, hiszen viccesek és izgalmasak egyszerre.
1286797016

Az élen nyitott itthon a FIFA 11

Talán nem nagy meglepetés, a FIFA 11 rögtön letarolta a mezőnyt, még a múlt heti sztárjátékunkat, az F1 2010-et is könnyű szerrel szorította vissza a második helyre. Az új FIFA egyedül Nintendo Wii-n nem tudott az élre kerülni - a Super Mario Galaxy 2-vel még neki is meggyűlt a baja.