Xbox Live Arcade Sorozat

Az Xbox Live! Arcade-on keresztül elérhető játékok boltban megvásárolható, dobozos gyűjteménye. Cikksorozatunkban megismerkedhettek a legjobb Live játékokkal is!
1288798971

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.
1288588670

Elérhető a Kinect-frissítést kapott X360-dashboard

A már nagy dérrel-dúrral beharangozott dashboard-frissítést mától érhetik el az Xbox 360 felhasználók. Ha tervezed, hogy a hónap folyamán beruházol a Microsoft mozgásérzékelős technológiájába, akkor mindenképp érdemes update-elni a rendszeredet.
1288440000

1 milliárd óra az Xbox Live-on egy hónapban

Egymilliárd óra. Ennyi időt tölt el az összes Xbox Live felhasználó együttvéve, egy hónapban a szolgáltatással valamilyen formában. Ezen kívül Major Nelson megosztott velünk pár érdekes adatot az Xbox Live-on használt tévés és filmes funkciókkal kapcsolatban is.
1288252810

Eltiltották az Xbox Live-tól a játéktolvajt

Bulvárrovatunk folytatása következik. Ahogy arról márciusban beszámoltunk, egy 21 éves srác egy kiállításról próbálta meg ellopni a Breach nevű, még fejlesztés alatt álló játék kódját, mégpedig úgy, hogy a kiállított Xbox 360-ról egy kalózszoftver segítségével el kezdte letölteni azt.
1287655219

Új nevet kaphat az Xbox Live Silver tagsága

Ha minden igaz, a Microsoft a Kinect megjelenésével érkező új arcok számára névcserével egyértelműsítené, hogy az Xbox Live-hoz ingyenesen is hozzá lehet férni, mégpedig a Silver-tagsággal. Eddig csak félhivatalos bejelentés volt, a cég európai közösségi menedzsere árulta el a változtatást a Twitter-csatornáján.
1287571534

Megújult az Xbox hivatalos oldala

Az Xbox 360 dashboard-frissítése mellett aktuálissá vált az Xbox.com felújítása is. Így Major Nelson nem habozott bejelenteni, hogy erre a mai nap során rá is térnek, és élesítik a hosszú hónapok alatt fejlesztett új rendszert, ami mindenféle okossággal bővíti a site-ot.
1287475368

Az X360-tulajok 30%-a vásárol XBLA játékokat

Régóta napirendi téma az elemzőknél, hogy a videojáték piac kizárólag a digitális terjesztés felé orientálódik majd a jövőben, így meglehetősen ideális adatnak bizonyul az a tény, hogy az Xbox 360 tulajok mintegy harminc százaléka aktívan vásárol és tölt le arcade játékokat a Marketplace-en.
1287213102

Bezárt a Game Room fejlesztője

Ausztrália egyik legnagyobb játékfejlesztő cége, a Krome Studios végleg lehúzta a rolót e hét hétfőn. Olyan sikeres alkotásokat köszönhetünk nekik, mint a különös állatneveldé, a Viva Pinata: Party Animalst, vagy éppen a Microsoft játéktermi hangulatot visszaadó Game Room szolgáltatását. Az ok: egyszerű sikertelenség.
1286876792

HWSW: November 10-én indul a magyar Xbox LIVE

Öt év kellett hozzá a Microsoftnak, de végül a meglehetősen hosszú huzavona után Magyarországon is elérhetővé válik az Xbox konzolok online rendszere, az Xbox LIVE. Az online szolgáltatás november tizedikétől használható hivatalosan immár a magyarországi Xbox-vásárlók számára is - írja a HWSW.
1284449298

Mozgásban az új Xbox 360 dashboard

Nem titok, hogy a menüpontok elhelyezkedése némileg leegyszerűsített formában kerül megvalósításra a Kinect startjával egy időben - erre hívja fel a figyelmet az új Xbox 360 dashboardot bemutató videó. Ügyelve arra, hogy a mancsunkkal hadonászva is viszonylag könnyedén tudjunk kotorászni a kezelőfelületen.